Tyytyväisyystakuu

Kun liityt Insinööriliiton jäseneksi, käytössäsi on nyt ainutlaatuinen tyytyväisyystakuu. Voit tutustua 3 kk:n ajan Insinööriliiton jäsenetuihin ja -palveluihin ja varmistua, että liiton jäsenyys vastaa odotuksiasi. Jos kuitenkin päätät jäsenyytesi ennen 3 kk:n täyttymistä, hyvitämme jo maksetun jäsenmaksusi takaisin.

Me Insinööriliitossa luotamme etujemme ja palveluidemme laatuun. Insinööriliiton jäsentä palvelee eri alojen erikoisasiantuntijat, joille kaikille on yhteistä se, että he ovat virittäneet osaamisensa huippuunsa ja erikoistuneet palvelemaan juuri insinöörejä ja tekniikan alan asiantuntijoita. He ovat perehtyneitä insinöörien uramahdollisuuksien, palkkauksen ja työolosuhteiden kehittämiseen. Ei ole samantekevää, kuka asioitasi tässä yhteyskunnassa edistää.

Pääset tutustumaan liiton tarjoamiin monipuolisiin etuihin* ihan käytännössä.

* Ehtona oikeusapuun tuomioistuimessa (jäsenen työ- tai virkasuhdetta koskevissa työoikeudellisissa riita-asioissa) on, että jäsenyys on ollut voimassa vähintään kolme kuukautta ennen tapahtumaa ja että jäsenmaksut on liiton sääntöjen mukaisesti suoritettu.

Jäsenmaksupalautus ei koske mahdollista työttömyyskassan jäsenmaksua. Lue lisää Tyytyväisyystakuun ehdoista.