Insinööriliitto 100 juhlavuosi

Koska maailma ei ole valmis

Työelämä muuttuu jatkuvasti. Insinööriliitto on ajan tasalla, vaikuttamassa ja apunasi. Jäsenenä käytössäsi on myös monipuoliset palvelut hyvän työarjen rakentamiseen.

Asiantuntevat palvelut työelämän tilanteisiin

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Tekniikan alaan erikoistuneet rekrytointi- ja työnhakupalvelut

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Insinööriopiskelijan kannattaa liittyä Insinööriliiton opiskelijajäseneksi

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan jäsenjärjestösi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

4.4.2020
Jyväskylä
Lauantaikoulutuksessa tunnistetaan omia vahvuuksia, tutustutaan työnhaun menetelmiin ja harjoitellaan haastattelussa menestymistä
6.4.2020
Webinaari
Webinaarissa opitaan lisää itsetuntemuksesta ja osaamisen sanottamisesta.
6.4.2020
Pori
Koulutuksessa tehdään jokaiselle henkilökohtainen Taitokartta, jonka avulla pääsee katsomaan omia vahvuus- ja kehittämisalueitasi.
30.3.2020

Työttömän on vaikea päästä tarjoamaan osaamistaan yrityksiin, mutta osuuskunnan kautta tilaisuudet lisääntyvät.

23.3.2020

Vapaaehtoisista hakkereista koostuva KyberVPK auttaa kriittisiä organisaatioita turvautumaan koronavirusepidemian aikaisilta kyberhyökkäyksiltä.

19.3.2020

Haku ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin on parhaillaan meneillään. Hakuehdot muuttuivat aiemmista.

1.4.2020

Korona on pannut talousennusteet uusiksi myös Suomessa. Kuinka kauan lasku kestää, riippuu epidemian kestosta ja laajuudesta.

25.3.2020

Koronaepidemia on pakottanut työelämässä poikkeusratkaisuihin. Onneksi tilanne on johtanut pieniin ja ehkä isoihinkin keksintöihin.

18.3.2020

Korona eristää ihmisiä koteihinsa, ja se vasta on avartavan seikkailun alku. Virtuaalitodellisuus tuottaa elämyksiä turvallisesti neljän seinän sisällä.