Matkalla insinööriksi – liity opiskelijajäseneksi!

  • Valtakunnallinen edunvalvonta palvelee myös opiskelijoita.
  • Saat 30 euron kertamaksulla täydet jäsenen edut.
  • Palkkatilastojen avulla neuvottelet itsellesi paremman palkan.
  • Osallistut ilmaisiin koulutuksiin ja opit laatimaan ammattilaisen työnhakupaperit.
  • Menestyt työpaikan haussa uravalmentajien opastuksella.
  • Osallistut paikalliseen toimintaan ja huomaat viettäväsi elämäsi hienoimmat vuodet.

Liity opiskelijajäseneksi

Insinöörien oma liitto

Verkostoidu jo opiskeluaikana. Insinööriliitto yhdistää työelämässä olevat insinöörit ja muut tekniikan alan ammattilaiset sekä insinööriopiskelijat samaan porukkaan, omaan ammattiliittoon. Yhteisösi kulkee mukanasi valmistuttuasi myös työelämässä ja saat aina asiantuntevaa apua ja tukea, oli tilanteesi millainen tahansa.

Jäsenyytesi voi alkaa heti, kun aloitat opinnot

Jäseneksi voit liittyä tämän sivuston linkistä tai täyttämällä liittymislomakkeen ammattikorkeakoululla. Opiskelijajäseneksi voi liittyä, kun opiskelee ensimmäistä insinööritutkintoaan. Toista insinööritutkintoa tai muuntokoulutusta toiseen insinööritutkintoon opiskellessaan ei voi liittyä, jos on jo ensimmäisen tutkinnon aikana ollut opiskelijajäsen.

Insinööriopiskelija näkyy kauas

Opiskelijan arkeen kuuluu isona osana opiskelijakulttuuri ja -tapahtumat. Näissä tapahtumissa opiskelijan tärkein asu on tietysti opiskelijahaalari ja siihen kerättävät merkit. Ensimmäisestä vapusta alkaen insinööriopiskelija voi täydentää asunsa Imppualakilla ja kajauttaa säkeet Laulumatista, insinöörien omasta laulukirjasta.

Risteily, opiskelijapäivät ja cooper

Valtakunnallinen Aloittavien ja aloittava mielisten tekniikan opiskelijoiden starttiristeily järjestetään syksyisin. ASTin-risteilystä vastaa Länsi-Suomen Insinööriopiskelijoiden (LäSIO) – lähde mukaan tutustumaan insinööriopiskelijoihin eri puolilta Suomea!
Lisää aiheista Insinööriopiskelijapäivät ja Inssicooper.

Liity opiskelijajäseneksi