10

loka

10.10.2025 klo 17:00 -

10.10.2025 klo 22:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 15.9.2025 klo 18:00, päättyy 30.9.2025 klo 23:59

Tapahtuman järjestäjä:

Lapin Insinöörit

Ilmoittaudu tapahtumaan kirjautumalla jäsensivuille

Jos jäsenjärjestösi ei ole liittynyt yhteiseen tapahtumahallintaan, et pääse ilmoittautumaan jäsenjärjestöjen avaamiin tilaisuuksiin. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä omaan jäsenjärjestöösi selvittääksesi mahdollisuutesi osallistua tiettyyn tilaisuuteen. Näet oman jäsenjärjestösi sähköisestä jäsenkortistasi tai kirjautuessasi jäsensivuille.

Sushi-ilta!

Marttojen opastuksella valmistamme Sushi illallisen Marttojen toimitiloissa osoitteessa Rovakatu 13 klo 17 alkaen. Nautimme aterian sopivan viinin kera.

Kurssin tarkoitus on toimia perehdytyksenä sushin valmistamiseen. Ensimmäisenä työnä kurssilla kuitenkin on – kuten aina sushia valmistettaessa – riisin käsittely, keittäminen ja maustaminen. Riisin valmistus on työvaiheista kaikkein tärkein, koska ilman hyvää riisiä ei voi valmistaa hyvää sushia. Sushi on japanilainen riisiruoka. Yleisesti sushi-sanaa käytetään kuvaamaan kaikkea ruokaa, joissa viinietikalla maustettua riisiä yhdistetään muihin raaka-aineisiin. Riisiin yhdistettävien raaka-aineiden kirjo on laaja – sushiin voidaan käyttää raakaa tai kypsennettyä kalaa, mätiä, äyriäisiä, simpukoita, kananmunia sekä tuoreita tai säilöttyjä vihanneksia.