Edut ja palvelut

Insinööriliiton jäsenenä pääset hyödyntämään monipuolisia palveluja ja etuja, joita on tarjolla niin työsuhdeasioihin, työarkeen kuin vapaalle.

Työsuhdepalvelut

Liitto tukee ja auttaa työsuhteeseen, työelämän sopimuksiin ja tilanteisiin liittyvissä kysymyksissä. Voit tutustua työsuhdeneuvonnan verkkomateriaaliin itsenäisesti tai varata tarvittaessa ajan henkilökohtaiseen työsuhde- tai oikeusneuvontaan.

Urapalvelut

Liiton ura-asiantuntijat ovat apunasi uraan, työnhakuun ja ammatilliseen kehittymiseen liittyvissä asioissa. Saat työkaluja urasuunnitteluun ja laaja koulutusvalikoima on käytettävissäsi. Lisäksi voit tarkistuttaa työnhakuasiakirjasi asiantuntijoilla.

Edunvalvonta

Insinööriliiton tutkimustiimi tuottaa ajankohtaista ja luotettavaa tutkimus- ja tilastotietoa. Tietoa tuotetaan sekä jäsenten käyttöön että liiton eri toimintojen ja yhteistyötahojen tarpeisiin.

Tutkimustoiminta

Insinööriliiton tutkimustiimi tuottaa ajankohtaista ja luotettavaa tutkimus- ja tilastotietoa. Tietoa tuotetaan sekä jäsenten käyttöön että liiton eri toimintojen ja yhteistyötahojen tarpeisiin.

Palkkaneuvonta

Hyödynnä palkkaan ja palkkaukseen liittyvät palvelut, joita ovat muun muassa joka vuosi työmarkkinatutkimuksen pohjalta tehty Palkkatilasto ja Palkkanosturi. Voit myös kääntyä liiton asiantuntijoiden puoleen palkkaan liittyvistä kysymyksissä.

Hyödynnä jäsenedut

Tarjolla on muun muassa vakuutusedut, pankkipalvelut, Teboil-alennus ja vuokramökit sekä monia erilaisia vapaa-ajan etuja Member+ jäsenetupalvelussa. Lisäksi saat apua yksityiselämän oikeusasioihin. Tutustu jäsenetuihisi.

Tapahtumat ja koulutukset

Liitto tarjoaa jäsenilleen monipuolisesti tapahtumia ja koulutuksia oman osaamisen kehittämiseen ja verkostoitumiseen.

Insinööriys

Voit tilata liitolta insinööriyttä edustavia ammattikuntatunnuksia. Insinöörilakilla ja -sormuksella on pitkät perinteet insinööriyhteisössä. Lue lisää ammattikuntatunnuksista.

Ajankohtaista

1.12.2020

The wider English website will be published today

The wider English website of the Union of Professional Engineers in Finland will be published today, December 2st. Development work will continue on the basis of user experience. Also the

26.11.2020

Holiday Club Villas

Insinööriliiton uusi jäsenetu -50% Holiday Club Villas -huoneistojen päivän hinnoista on voimassa heti Insinööriliiton omalla alennuskoodilla. Villas-loma-asunnot ja -huoneistot sijaitsevat Holiday Club -kylpyläkohteissa ympäri Suomen. Villas-kohteet: Holiday Club Saariselkä (Ivalo)

19.11.2020

Eduskuntaryhmien puheenjohtajat Insinööriliiton puntarissa

Suurimpien puolueiden eduskuntaryhmien puheenjohtajat ovat Insinööriliiton edustajakokouksessa toimittaja Jari Korkin grillissä. Kysymykset koskevat muun muassa koulutusta ja tutkimus- ja kehitysinvestointeja. Osallistu tapahtumaan yllä katsomalla lähetystä perjantaina 20.11. klo 11-12.30 live-lähetyksenä

Insinööri-lehti

image

Tuottavuuslautakunta suosittaa tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointien kasvattamista.

image

Metsäyhtiö lopettaa Suomessa yhteensä 181 työtehtävää usealla paikkakunnalla.