Edut ja palvelut

Insinööriliiton jäsenenä pääset hyödyntämään monipuolisia palveluja ja etuja, joita on tarjolla niin työsuhdeasioihin, työarkeen kuin vapaalle.

Työsuhdepalvelut

Liitto tukee ja auttaa työsuhteeseen, työelämän sopimuksiin ja tilanteisiin liittyvissä kysymyksissä. Voit tutustua työsuhdeneuvonnan verkkomateriaaliin itsenäisesti tai varata tarvittaessa ajan henkilökohtaiseen työsuhde- tai oikeusneuvontaan.

Urapalvelut

Liiton ura-asiantuntijat ovat apunasi uraan, työnhakuun ja ammatilliseen kehittymiseen liittyvissä asioissa. Saat työkaluja urasuunnitteluun ja laaja koulutusvalikoima on käytettävissäsi. Lisäksi voit tarkistuttaa työnhakuasiakirjasi asiantuntijoilla.

Edunvalvonta

Insinööriliiton tutkimustiimi tuottaa ajankohtaista ja luotettavaa tutkimus- ja tilastotietoa. Tietoa tuotetaan sekä jäsenten käyttöön että liiton eri toimintojen ja yhteistyötahojen tarpeisiin.

Tutkimustoiminta

Insinööriliiton tutkimustiimi tuottaa ajankohtaista ja luotettavaa tutkimus- ja tilastotietoa. Tietoa tuotetaan sekä jäsenten käyttöön että liiton eri toimintojen ja yhteistyötahojen tarpeisiin.

Palkkaneuvonta

Hyödynnä palkkaan ja palkkaukseen liittyvät palvelut, joita ovat muun muassa joka vuosi työmarkkinatutkimuksen pohjalta tehty Palkkatilasto ja Palkkanosturi. Voit myös kääntyä liiton asiantuntijoiden puoleen palkkaan liittyvistä kysymyksissä.

Hyödynnä jäsenedut

Tarjolla on muun muassa vakuutusedut, pankkipalvelut, Teboil-alennus ja vuokramökit sekä monia erilaisia vapaa-ajan etuja Member+ jäsenetupalvelussa. Lisäksi saat apua yksityiselämän oikeusasioihin. Tutustu jäsenetuihisi.

Tapahtumat ja koulutukset

Liitto tarjoaa jäsenilleen monipuolisesti tapahtumia ja koulutuksia oman osaamisen kehittämiseen ja verkostoitumiseen.

Insinööriys

Voit tilata liitolta insinööriyttä edustavia ammattikuntatunnuksia. Insinöörilakilla ja -sormuksella on pitkät perinteet insinööriyhteisössä. Lue lisää ammattikuntatunnuksista.

Ajankohtaista

20.10.2021

Käy vastaamassa työmarkkinatutkimukseen

Työmarkkinatutkimus käynnistyi maanantaina. Tutkimus selvittää palkkatasoa ja muita työsuhteeseen liittyviä asioita. Tietojen pohjalta kootaan Palkkatilastot, joiden avulla ylläpidetään Palkkanosturia. Voit nyt vastata tutkimukseen helposti liiton verkkosivujen kautta. Kutsu on lähetetty

6.10.2021

Avoin työpaikka: lakimies

Haemme Pasilan keskustoimistoomme edunvalvontayksikön Työelämä ja lakipalvelut -tiimiin lakimiehen perhevapaasijaista. Tehtäviin kuuluvat muun muassa: työsuhde- ja työttömyysturvaneuvonta jäsenten työsuhdeasioiden selvittäminen, neuvottelut ja sopimusten tekeminen Työn sujumiseksi on hyvä tuntea työlainsäädäntöä,

20.9.2021

Insinööriliiton tavoitteena on reilu työelämä

Nyt sinulla on mahdollisuus parantaa oman työyhteisösi toimivuutta. Anna palautetta ja osallistu arvontaan, jossa pääpalkintona on Insinööriliiton tuunaama Jopo, jokaisen polkevan insinöörin unelma.  Kuulemme mielellämme, mitä juuri sinun työhösi ja työpaikallesi kuuluu.  Viestin

Insinööri-lehti

image

Euroopan komissio palkitsi kaarinalaisen Metgenin vuoden 2021 innovointipalkinnolla.

image

UPM:n uusi biojalostamo Saksassa alkaa valmistaa kasvipohjaista monoetyleeniglykolia Coca-Colan virvoitusjuomapulloihin.