Edut ja palvelut

Insinööriliiton jäsenenä pääset hyödyntämään monipuolisia palveluja ja etuja, joita on tarjolla niin työsuhdeasioihin, työarkeen kuin vapaalle.

Työsuhdepalvelut

Liitto tukee ja auttaa työsuhteeseen, työelämän sopimuksiin ja tilanteisiin liittyvissä kysymyksissä. Voit tutustua työsuhdeneuvonnan verkkomateriaaliin itsenäisesti tai varata tarvittaessa ajan henkilökohtaiseen työsuhde- tai oikeusneuvontaan.

Urapalvelut

Liiton ura-asiantuntijat ovat apunasi uraan, työnhakuun ja ammatilliseen kehittymiseen liittyvissä asioissa. Saat työkaluja urasuunnitteluun ja laaja koulutusvalikoima on käytettävissäsi. Lisäksi voit tarkistuttaa työnhakuasiakirjasi asiantuntijoilla.

Edunvalvonta

Insinööriliiton tutkimustiimi tuottaa ajankohtaista ja luotettavaa tutkimus- ja tilastotietoa. Tietoa tuotetaan sekä jäsenten käyttöön että liiton eri toimintojen ja yhteistyötahojen tarpeisiin.

Tutkimustoiminta

Insinööriliiton tutkimustiimi tuottaa ajankohtaista ja luotettavaa tutkimus- ja tilastotietoa. Tietoa tuotetaan sekä jäsenten käyttöön että liiton eri toimintojen ja yhteistyötahojen tarpeisiin.

Palkkaneuvonta

Hyödynnä palkkaan ja palkkaukseen liittyvät palvelut, joita ovat muun muassa joka vuosi työmarkkinatutkimuksen pohjalta tehty Palkkatilasto ja Palkkanosturi. Voit myös kääntyä liiton asiantuntijoiden puoleen palkkaan liittyvistä kysymyksissä.

Hyödynnä jäsenedut

Tarjolla on muun muassa vakuutusedut, pankkipalvelut, Teboil-alennus ja vuokramökit sekä monia erilaisia vapaa-ajan etuja Member+ jäsenetupalvelussa. Lisäksi saat apua yksityiselämän oikeusasioihin. Tutustu jäsenetuihisi.

Tapahtumat ja koulutukset

Liitto tarjoaa jäsenilleen monipuolisesti tapahtumia ja koulutuksia oman osaamisen kehittämiseen ja verkostoitumiseen.

Insinööriys

Voit tilata liitolta insinööriyttä edustavia ammattikuntatunnuksia. Insinöörilakilla ja -sormuksella on pitkät perinteet insinööriyhteisössä. Lue lisää ammattikuntatunnuksista.

Ajankohtaista

3.4.2021

Parempaa palvelua verkossa

Liiton verkkosivut uudistuivat viime syksyllä ja uudistukset jatkuivat aina tähän kevääseen asti. Koko sivusto koki muodonmuutoksen ulkoasua myöten ja se käännettiin myös englanniksi.29.3. otettiin käyttöön uusi jäsentietojärjestelmä, uudet jäsensivut sekä

18.3.2021

Rakennamme parempaa palvelua – asioinnissa käyttökatkoja

Liiton verkkosivut uudistuivat viime syksyllä, jonka jälkeen julkaistiin myös englanninkieliset verkkosivut. Uudistukset jatkuvat ja nyt vuorossa ovat uudet jäsensivut, jotka julkaistaan samanaikaisesti uuden jäsentietojärjestelmän kanssa. Uudistuksen myötä uusien jäsensivujen lisäksi

9.3.2021

Member+ jäsenetupalvelu akavalaisille

Member+ on jäsenetupalvelu akavalaisille. Jäsenenä käytössäsi on akavalaisten liittojen yhteiset edut sekä Insinööriliiton omat edut kaikki koottuna samaan verkkopalveluun. Sivustolla tarjotaan ajankohtaisia etuja ja välitetään A-lomien ja jäsenjärjestöjen lomahuoneistoja. Etuja

Insinööri-lehti

image

Uudenlainen konsepti vähentää tiedonkäsittelyn hukkalämpöä ja polttoaineiden käyttöä runsaasti lämmitystä vaativissa kiinteistöissä.

image

Akava esittää maan hallitukselle maalittamisen kriminalisointia koskevan lakimuutoksen laittamista vireille pian.