Edut ja palvelut

Insinööriliiton jäsenenä pääset hyödyntämään monipuolisia palveluja ja etuja, joita on tarjolla niin työsuhdeasioihin, työarkeen kuin vapaalle.

Työsuhdepalvelut

Liitto tukee ja auttaa työsuhteeseen, työelämän sopimuksiin ja tilanteisiin liittyvissä kysymyksissä. Voit tutustua työsuhdeneuvonnan verkkomateriaaliin itsenäisesti tai varata tarvittaessa ajan henkilökohtaiseen työsuhde- tai oikeusneuvontaan.

Urapalvelut

Liiton ura-asiantuntijat ovat apunasi uraan, työnhakuun ja ammatilliseen kehittymiseen liittyvissä asioissa. Saat työkaluja urasuunnitteluun ja laaja koulutusvalikoima on käytettävissäsi. Lisäksi voit tarkistuttaa työnhakuasiakirjasi asiantuntijoilla.

Edunvalvonta

Insinööriliiton tutkimustiimi tuottaa ajankohtaista ja luotettavaa tutkimus- ja tilastotietoa. Tietoa tuotetaan sekä jäsenten käyttöön että liiton eri toimintojen ja yhteistyötahojen tarpeisiin.

Tutkimustoiminta

Insinööriliiton tutkimustiimi tuottaa ajankohtaista ja luotettavaa tutkimus- ja tilastotietoa. Tietoa tuotetaan sekä jäsenten käyttöön että liiton eri toimintojen ja yhteistyötahojen tarpeisiin.

Palkkaneuvonta

Hyödynnä palkkaan ja palkkaukseen liittyvät palvelut, joita ovat muun muassa joka vuosi työmarkkinatutkimuksen pohjalta tehty Palkkatilasto ja Palkkanosturi. Voit myös kääntyä liiton asiantuntijoiden puoleen palkkaan liittyvistä kysymyksissä.

Hyödynnä jäsenedut

Tarjolla on muun muassa vakuutusedut, pankkipalvelut, Teboil-alennus ja vuokramökit sekä monia erilaisia vapaa-ajan etuja Member+ jäsenetupalvelussa. Lisäksi saat apua yksityiselämän oikeusasioihin. Tutustu jäsenetuihisi.

Tapahtumat ja koulutukset

Liitto tarjoaa jäsenilleen monipuolisesti tapahtumia ja koulutuksia oman osaamisen kehittämiseen ja verkostoitumiseen.

Insinööriys

Voit tilata liitolta insinööriyttä edustavia ammattikuntatunnuksia. Insinöörilakilla ja -sormuksella on pitkät perinteet insinööriyhteisössä. Lue lisää ammattikuntatunnuksista.

Ajankohtaista

1.7.2021

Teboililta kesäetuja!

Liitto ja järjestökorteilla saa nyt Teboililta korotetun alennuksen polttoaineista 2,5snt/l juhannuksesta elokuun alkuun asti 23.6.-15.8. palvelevilla huoltamoilla ja automaattiasemilla! Teboil lanseerasi myös uudistuneen ruokalistan joka muuttaa asiakkaiden mielikuvaa asemaruokailusta; huoltoasemalta saa

24.6.2021

Uusia etuja Member+ -jäsenetupalvelussa

Member+ -palveluun on kerätty kaikille akavalaisille jäsenille suunnatut edut yhteen palveluun. Sivustolla tarjolla olevat edut vaihtuvat säännöllisesti, joten kannattaa ottaa palvelu jatkuvaan seurantaan. Member+ -jäsenetupalvelussa on myös vain Insinööriliiton jäsenille

18.6.2021

Insinööriliiton jäsenkortilla pääsee Riihimäen raveihin

Insinööriliiton jäsenet ovat kesän ajan tervetulleita Riihimäen raveihin ilmaiseksi. Portilta pääsee sisään jäsenkorttia näyttämällä. Riihimäki on yksi maan suosituimmista kesäradoista. Kesän ravipäivät ovat 20.6., 25.7., 8.8. ja 22.8. klo 17

Insinööri-lehti

image

Tuotantotalouden insinööri Riitta Saarelainen yllättyi saadessaan työtarjouksen vieraalta tuntuneelta alalta ja uskaltautui miesvaltaiseen työyhteisöön.

image

Lääkärin hoito ja lääkkeiden saaminen onnistuu entistä useammin kotisohvalta.