Edut ja palvelut

Insinööriliiton jäsenenä pääset hyödyntämään monipuolisia palveluja ja etuja, joita on tarjolla niin työsuhdeasioihin, työarkeen kuin vapaalle.

Työsuhdepalvelut

Liitto tukee ja auttaa työsuhteeseen, työelämän sopimuksiin ja tilanteisiin liittyvissä kysymyksissä. Voit tutustua työsuhdeneuvonnan verkkomateriaaliin itsenäisesti tai varata tarvittaessa ajan henkilökohtaiseen työsuhde- tai oikeusneuvontaan.

Urapalvelut

Liiton ura-asiantuntijat ovat apunasi uraan, työnhakuun ja ammatilliseen kehittymiseen liittyvissä asioissa. Saat työkaluja urasuunnitteluun ja laaja koulutusvalikoima on käytettävissäsi. Lisäksi voit tarkistuttaa työnhakuasiakirjasi asiantuntijoilla.

Edunvalvonta

Insinööriliiton tutkimustiimi tuottaa ajankohtaista ja luotettavaa tutkimus- ja tilastotietoa. Tietoa tuotetaan sekä jäsenten käyttöön että liiton eri toimintojen ja yhteistyötahojen tarpeisiin.

Tutkimustoiminta

Insinööriliiton tutkimustiimi tuottaa ajankohtaista ja luotettavaa tutkimus- ja tilastotietoa. Tietoa tuotetaan sekä jäsenten käyttöön että liiton eri toimintojen ja yhteistyötahojen tarpeisiin.

Palkkaneuvonta

Hyödynnä palkkaan ja palkkaukseen liittyvät palvelut, joita ovat muun muassa joka vuosi työmarkkinatutkimuksen pohjalta tehty Palkkatilasto ja Palkkanosturi. Voit myös kääntyä liiton asiantuntijoiden puoleen palkkaan liittyvistä kysymyksissä.

Hyödynnä jäsenedut

Tarjolla on muun muassa vakuutusedut, pankkipalvelut, Teboil-alennus ja vuokramökit sekä monia erilaisia vapaa-ajan etuja Member+ jäsenetupalvelussa. Lisäksi saat apua yksityiselämän oikeusasioihin. Tutustu jäsenetuihisi.

Tapahtumat ja koulutukset

Liitto tarjoaa jäsenilleen monipuolisesti tapahtumia ja koulutuksia oman osaamisen kehittämiseen ja verkostoitumiseen.

Insinööriys

Voit tilata liitolta insinööriyttä edustavia ammattikuntatunnuksia. Insinöörilakilla ja -sormuksella on pitkät perinteet insinööriyhteisössä. Lue lisää ammattikuntatunnuksista.

Ajankohtaista

25.1.2021

Lähde ehdolle kuntavaaleihin

Insinööriliitto kannustaa kaikkia lähtemään ehdolle huhtikuussa järjestettäviin kuntavaaleihin. Puheenjohtaja Samu Salon mukaan tavoite on saada ammattikunnan osaaminen koko yhteiskunnan käyttöön. Lue lisää: www.ilry.fi/kuntavaalit

11.1.2021

Suosittelen!-jäsensuosittelijan palkinto on vaihtunut

Jäsensuosittelijan palkinto on vaihtunut 40 € GoGiftin SuperLahjakorttiin. Aina, kun uusi jäsen liittyy Insinööriliittoon suosituksesi perusteella, saat palkinnon. Pyydä työkaveriasi tai ystävääsi täyttämään liittymislomake ja ilmoittamaan yhteystietosi liittymislomakkeella suosittelijalle varatussa

8.1.2021

Sähkösopimusten kilpailutuksen toinen kierros on päättynyt 31.12.

Liiton jäsenet saivat kilpailuttaa sähkösopimuksensa porukalla. Mukaan ilmoittautuneille on ilmoitettu kilpailutuksen päätöksestä erikseen. Jos et ehtinyt viimeksi mukaan, seuraava kilpailutus on jo käynnissä. Tutustu jäsenetuun, ja tilaa porukassa uutiskirje: porukassa.fi/ilry2

Insinööri-lehti

image

Ensi vuosikymmenen loppuun asti ulottuva koulutuspoliittinen selonteko uhkaa jäädä löysäksi. Insinööriliitto esittää parannuksia koulutukseen.

image

Yhdysvaltalainen datakeskusyhtiö Equinix kasvattaa Suomen datakeskustensa kapasiteettia Pohjoismaiden markkinoita varten.