Jäsenmaksutavat

Jäsenmaksun maksutavat ovat:

Paperinen jäsenmaksulasku on jäsenmaksun oletusmaksutapa.

Jäsenmaksulasku toimitetaan vuosittain joulu-tammikuussa tai liittymisen yhteydessä postitse.

Laskun voi maksaa kertasuorituksena tai kuukausittain. Eläkeläis- ja opiskelijajäseniltä jäsenmaksu laskutetaan kertasuorituksena.

Käytäthän aina jäsenmaksua maksaessasi laskulla mainittua viitenumeroa, jotta maksusuorituksesi kohdistuvat oikein.

Jäsenmaksusta voi myös tilata e-laskun verkkopankissa. Tilaustunnisteena käytetään jäsenmaksulaskun viitenumeroa.

Tilauksen jälkeen e-lasku toimitetaan verkkopankkiin kuukausittain seuraavasta mahdollisesta kuukaudesta alkaen. Huomioithan että edeltävät maksuerät tulee suorittaa aiemmin lähetetyn laskun mukaisesti.  Jos haluat maksaa jäsenmaksun e-laskulla kertasuorituksena, tarkista jäsenmaksusi määrä alkuvuodesta lähetetystä laskusta/laskelmasta ja muuta e-laskun summa vastaamaan loppuvuoden avoinna olevaa jäsenmaksua.

Opiskelija- ja eläkeläisjäseniltä jäsenmaksu laskutetaan vuosittain kertasuorituksena tammikuussa lähetettävällä e-laskulla.

Tietoalan jäsenille e-laskussa on oletuksena enimmäisjäsenmaksu. Tarvittaessa summan voi muuttaa omassa verkkopankissa ennen maksun hyväksyntää oman prosenttiperusteisen jäsenmaksun mukaiseksi, maksun pitää kuitenkin olla vähintään vähimmäismaksun mukainen.

Insinööriliitto ei tee uusia työnantajaperintäsopimuksia alkaen 1.1.2022. Jo voimassa olevat työnantajaperintäsopimukset pysyvät edelleen voimassa. Jos työnantaja vaihtuu, ei uutta perintäsopimusta silloin enää tehdä.

Tietoa työantajaperinnässä oleville:
Alennetun jäsenmaksun tilittäjänä ei voi olla työnantaja ja jäsenmaksualennusta hakiessa mahdollinen työnantajaperintä pitää katkaista pysyvästi tai tilapäisesti. Kaikista työnantajaperintään liittyvistä muutoksista, kuten tilapäisistä keskeytyksistä tai työnantajaperinnän päättymisestä, on itse ilmoitettava liiton asiakaspalveluun. Näin jäsenmaksusi pysyvät ajan tasalla ja jäsenyytesi turvattuna.

Jäsenmaksutaulukot

Työantajaperinnän jäsenmaksutaulukot ja ay-jäsenmaksun perintäsopimus