Jäsenvakuutukset siirtyvät Turvaan 1.1.2022 alkaen

Insinööriliiton jäsenilleen ottamat jäsenvakuutukset siirtyvät Vakuutusyhtiö Turvaan 1.1.2022 alkaen. Uuteen vakuutuspakettiin kuuluu vapaa-ajan matkustajavakuutus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, vapaa-ajan matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutus sekä ammatillinen vastuuvakuutus. Lisäksi Järjestövakuutus turvaa osallistumisen järjestötehtäviin ja -tilaisuuksiin.

Jäsenen vakuutusturva pysyy keskeisiltä osiltaan samana kuin aiemmin. Muutos ei aiheuta katkosta jäsenen vakuutusturvaan eikä vaadi jäseneltä toimenpiteitä. Lue lisää ja tutustu etuihisi turva.fi/insinooriliitto

Vakuutusyhtiö Turva

Muutos ei vaikuta jäsenen itse ottamiin henkilökohtaisiin Ifin vakuutuksiin eikä vaadi jäseneltä toimenpiteitä. If on koonnut sivustolleen if.fi/ilry usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta.

Yhteistyö Kalevan henkivakuutuksien osalta jatkuu ja uusia henkivakuutuksia myönnetään edelleen. Insinööriliiton jäsenetuna ostetut Kalevan henkivakuutukset jatkuvat samoilla alennuksilla jatkossakin ilman erillisiä toimenpiteitä.