Opiskelijajäsenyys

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, joka kokoaa tekniikan opiskelijat, työelämässä olevat insinöörit ja muut tekniikan alan asiantuntijat isoksi yhteisöksi.

Opiskeluaika kannattaa hyödyntää uusien taitojen ja tietojen tankkaamisen lisäksi tehokkaasti verkostoitumalla. Laajoista verkostoista hyödyt myöhemmin urallasi vielä moneen kertaan. Oma ammattiliitto on yksi parhaimpia kanavia ammatilliseen verkostoitumiseen. Tekniikan opiskelijana sinulla on mahdollisuus liittyä Insinööriliittoon jo opintojen aikana opiskelijajäseneksi. Saat liiton edut ja palvelut käyttöösi opiskelijahintaan 30 €/5 vuotta ja pääset osaksi yhteisöä, joka on tukenasi kaikissa elämän vaiheissasi.

Liity opiskelijajäseneksi sähköisellä lomakkeella pääsivun kautta:

Insinööriopiskelijaliitto

Insinööriliittoon kuulutaan jäsenjärjestöjen kautta ja opintojen aikana jäsenjärjestösi on Insinööriopiskelijaliitto, eli IOL. Insinööriopiskelijaliitto on Insinööriliiton valtakunnallinen jäsenjärjestö, joka perustettu 1955 edustamaan tekniikan opiskelijoita niin ammattikorkeakouluissa kuin ammattijärjestökentällä. Insinööriopiskelijaliitolla on 24 paikallisyhdistystä, joiden toiminnasta vastaavat sadat opiskelija-aktiivit ympäri Suomen.

Tutustu IOL:n hallitukseen