InsinöörilakkiOlet tehnyt paljon töitä tutkintosi eteen ja valmistuminen on hieno saavutus. Ole ylpeästi insinööri! Insinööriliitto on myös jatkossa mukana insinöörin urallasi - muista päivittää jäsenyytesi valmistumisilmoituksella.

Valmistuttuasi insinööriksi on aika tehdä valmistumisilmoitus ja jatkaa insinöörijäsenenä. Jäsentietojen päivittäminen tehdään valmistumisilmoituksella, jonka tehtyäsi jäsenyytesi jatkuu insinöörijäsenenä postiosoitteesi mukaisessa Insinööriliiton alueellisessa jäsenjärjestössä. Insinöörijäsenyys saatetaan voimaan valmistumispäivästä alkaen. Koska olet jo opiskeluaikana liittynyt Insinööriliittoon, saat valmistuttuasi alennusta 18 kuukauden ajan valmistumispäivästäsi! Valmistuneen alennettu jäsenmaksu on n. 20 euroa kuukaudessa. Normaalisti insinöörijäsenyys maksaa n. 35 euroa kuukaudessa (jäsenmaksu vaihtelee jäsenjärjestöittäin) ja koostuu kolmesta osasta: liittomaksusta, jäsenjärjestön jäsenmaksusta sekä mahdollisesta Korkeasti koulutettujen kassa KOKOn jäsenmaksusta. Ammattiliiton jäsenmaksu on myös verovähennyskelpoinen ja ilmoitamme tiedot automaattisesti verottajalle, joten sinun hommaksesi jää vain tarkistaa, että tiedot ovat oikein veroilmoituksessasi.

Aloita näistä


 1. Tee valmistumisilmoitus
  Ilmoita valmistumisestasi sähköisellä lomakkeella (vaatii kirjautumisen jäsennumerollasi). Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostilla, joka sisältää nämä tiedot: jäsennumero, nimi, ammattikorkeakoulu, valmistumispäivämäärä ja ilmoitus "siirryn jäseneksi omaan aluejärjestööni".
   
 2. Tarkista kassajäsenyytesi
  Jos olet työsuhteessa, tarkista valmistumisilmoituksen yhteydessä onko työttömyyskassan jäsenyytesi jo kunnossa ja liity kassaan, jos et vielä kuulu. Päivitä samalla työpaikkatietosi ajan tasalle.
   
 3. Saat jäsenmaksualennuksen automaattisesti
  Jäsenyytesi jatkuu automaattisesti insinöörijäsenenä oman alueesi jäsenjärjestössä kun ilmoitat valmistumistietosi. Sinulle myönnetään tällöin jäsenmaksualennusta ensimmäisen 18 kuukauden ajan valmistumisestasi. Valmistumisilmoituksesi saapuessa meille viivästyneenä, insinöörijäsenyytesi saatetaan voimaan takautuvasti valmistumisesta alkaen.
  Valmistuneen jäsenmaksualennus jäsenjärjestöittäin: jäsenmaksutaulukko
  Yleistä tietoa jäsenmaksusta täältä
 
Oletko töissä?

Tarkista palkkatasosi Palkkanosturilla ja valmistaudu palkkaneuvotteluun henkilökohtaisen palkkaneuvonnan avulla

Kirjaudu jäsensivuille ja tutustu Palkkanosturiin

Lisätietoa palkkaneuvonnasta

Liitto auttaa kaikissa työsuhteeseen liittyvissä tilanteissa: muista aina lähettää työsopimuksesi kommentoitavaksi ennen sen allekirjoittamista. Työelämähelppari tarjoaa nopeasti vastauksia yleisimpiin työsuhdekysymyksiin.

Työsuhdeneuvonta

Työelämähelppariin

Kehitä tietojasi ja taitojasi työelämäkoulutuksissa

Tutustu koulutustarjontaan

Etsitkö töitä?

Kehitä työnhakutaitojasi osallistumalla työnhaun koulutuksiin

Tutustu koulutustarjontaan

Hio työhakemus ja cv kuntoon ja sparraa työhaastattelutaitojasi uravalmentajan kanssa

Urasuunnittelu ja työnhaku

Haarukoi sopivaa palkkatoivetta Palkkanosturilla ja hyödynnä tarvittaessa henkilökohtaista palkkaneuvontaa

Kirjaudu jäsensivuille ja tutustu Palkkanosturiin

Lisätietoa palkkaneuvonnasta

Hyödynnä myös nämä edut

Laajenna verkostojasi liiton ja jäsenjärjestösi tapahtumissa

Liiton tulevat tapahtumat

Vastavalmistuneena saat laajan etu-ja palvelupaketin Danske Bankilta.  Saat huomattavat edut ilman kuukausi- ja vuosimaksuja (edun arvo on jopa yli 700 € /vuosi).

Tutustu ja ota Danske Bankin edut käyttöön

Kattava vakuutuspaketti työelämään ja vapaa-ajalle, saat myös alennusta itse ottamistasi Ifin vakuutuksista.

Ifin vakuutusedut

Akavalaisten yhteisestä Member+ -palvelusta, löydät yhteisten akavalaisten jäsenetujen lisäksi myös liiton omat jäsenedut.

Rekisteröidy Member+ -palveluun ja hyödynnä edut!

Jäitkö vielä miettimään jäsenyyttä? Tutustu tarkemmin miksi jäsenyyttä kannattaa jatkaa valmistumisen jälkeen.