Pankkipalvelut

Jäsenenä voit hyödyntää Danske Bankin monipuoliset jäsenedut asuntolainaan ja peruspankkipalveluihin sekä sijoittamiseen. Jos olet vastavalmistunut, tutustu myös kattavaan vastavalmistuneiden etupakettiin.

Hyödynnä etusi Danske Bankin sivuilla.

Poikkeustilanteen vaikutukset pankkiasiointiisi

Danske Bankin sivuilla on infopaketti, josta saat vastauksia kysymyksiin sekä tietoa pankin tarjoamasta tuesta ja joustomahdollisuuksista koronaviruksen aiheuttamassa erityistilanteessa.

Muistathan myös, että Insinööriliiton jäsenenä voit aina käyttää asuntolainaan myönnettyjä lyhennysvapaita haluamallasi tavalla, juuri silloin kun kaipaat talouteesi joustoa. Voit hakea 4–12 kk pituisia lyhennysvapaita jaksoja ilman toimitusmaksua. Lue lisätietoa aktiivisesti päivitettäviltä Danske Bankin sivuilta.

Etulaina

Liiton jäsenenä ja Danske Bankin asiakkaana voit nyt hakea lainaa tilapäiseen tarpeeseen – 90 €:n avausmaksulla (ilmainen vastavalmistuneille) ja erittäin kilpailukykyisellä 4,9 % korolla. Danske Bankin Etulaina soveltuu sinulle, jos tarvitset tilapäistä joustoa talouteesi esimerkiksi lomautuksen vuoksi etkä voi tai halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoa, lainan vakuudeksi.