Yhteiskilpailutus

FriendsIn Oy on joukko-ostamisen edelläkävijä, joka tarjoaa säästöä yhteishankinnan keinoin. Yhtiön lanseeraama Porukassa.fi alusta on uusi tapa kilpailuttaa palveluita. Siinä liiton jäsenet kootaan yhteen ja tehdään oma yhteiskilpailutus.

  • Yhdessä ostamalla saat tuotteet ja palvelut edullisemmin
  • Ilmoittautuminen on ilmaista eikä se sido ostokseen
  • Paikallinen, mutta valtakunnallinen
  • Huoleton ratkaisu, määräaikaisen palvelun yhteishankinta uudistetaan automaattisesti
  • Porukassa on voimaa – Mitä enemmän osallistujia, sitä edullisempi palvelu

Toinen kilpailutus on päättynyt 31.12.

Liiton jäsenet saivat kilpailuttaa sähkösopimuksensa porukalla. Mukaan ilmoittautuneille on ilmoitettu kilpailutuksen päätöksestä erikseen. Jos et ehtinyt viimeksi mukaan, seuraava kilpailutus on jo käynnissä ja jäsenkeruu päällä jatkuvasti. Tutustu jäsenetuun, ja tilaa porukassa uutiskirje: porukassa.fi/ilry2

Sähkösopimusten kilpailutus

Kilpailutetaan sähköenergia porukalla! Ilmoittautumalla olet mukana mahdollisimman edullisen sähkösopimuksen kilpailutuksessa. Kilpailutuksessa on mukana useita valtakunnallisia sähköyhtiöitä, joilla on resurssit palvella isoja asiakasryhmiä kerralla. Kyseessä on 24 kuukauden määräaikainen sähkösopimus yksiaikamittauksella ja kilpailutus uusitaan sopimuskauden lopulla automaattisesti. Tämä tarkoittaa markkinoiden edullisinta palvelua myös jatkossa ilman huolta.

Ilmoittautumisaika

Uudet kilpailutukset ilmoitetaan erikseen porukassa.fi sivuilla.

Palvelun käyttö on maksutonta eikä ilmoittautuminen sido ostokseen, vaan saat itse päättää, lähdetkö kilpailutettuun hankintaan mukaan.

Tutustu jäsenetuun Porukassa.fi:n sivulla ja ilmoittaudu mukaan kilpailutukseen!

Porukassa.fi palvelu kilpailuttaa jatkossa yhteisesti myös muita hankintoja. Näistä kilpailutuksista tiedotetaan erikseen. Liittymällä heti mukaan yllä olevan linkin kautta, pääset osalliseksi myös tuleviin yhteisostoihin.

Operaattorikilpailutus

Voit samalla ilmoittaa halukkuutesi kilpailuttaa myös oman ja perheesi liittymät, kun samaan aikaan on auki operaattorikilpailutuksen valmistelu. Kilpailutussivustolle kootaan liittymätiedot jotta saadaan riittävästi painoarvoa operaattoreiden suuntaan.

Menneet kilpailutukset

Ensimmäinen Sähkösopimusten kilpailutus on päättyi 31.8.2020 ja toi osallistujalleen satojen eurojen säästön sopimuskaudelle laskettuna ja kaikki vain osallistumisen vaivalla.  Toinen kilpailutus saatiin päätökseen 31.12.

Lisätietoa joukkokilpailutuksia tekevästä FriendsIn yrityksestä: www.friendsin.fi

Porukassa on voimaa!