Yhteiskilpailutus

FriendsIn Oy on joukko-ostamisen edelläkävijä, joka tarjoaa säästöä yhteishankinnan keinoin. Yhtiön lanseeraama Porukassa.fi alusta on uusi tapa kilpailuttaa palveluita. Siinä liiton jäsenet kootaan yhteen ja tehdään oma yhteiskilpailutus.

  • Yhdessä ostamalla saat tuotteet ja palvelut edullisemmin
  • Ilmoittautuminen on ilmaista eikä se sido ostokseen
  • Paikallinen, mutta valtakunnallinen
  • Huoleton ratkaisu, määräaikaisen palvelun yhteishankinta uudistetaan automaattisesti
  • Porukassa on voimaa – Mitä enemmän osallistujia, sitä edullisempi palvelu

Sähkösopimusten kilpailutus

Kilpailutetaan sähköenergia porukalla! Ilmoittautumalla olet mukana mahdollisimman edullisen sähkösopimuksen kilpailutuksessa. Kilpailutuksessa on mukana useita valtakunnallisia sähköyhtiöitä, joilla on resurssit palvella isoja asiakasryhmiä kerralla. Kyseessä on 24 kuukauden määräaikainen sähkösopimus yksiaikamittauksella ja kilpailutus uusitaan sopimuskauden lopulla automaattisesti. Tämä tarkoittaa markkinoiden edullisinta palvelua myös jatkossa ilman huolta.
Sähkömarkkina on poikkeuksellisen epävakaa tällä hetkellä ja hinnat vaihtelevat jopa päivän sisällä suuresti. Tällä on merkitystä saatuihin tarjouksiin.

Kilpailutus käynnissä jatkuvasti

Uusia kilpailutuksia järjestetään jatkuvasti. Jos et ehtinyt viimeksi mukaan, seuraava kilpailutus on jo käynnissä ja jäsenkeruu päällä. Tutustu jäsenetuun, ja tilaa porukassa uutiskirje: kilpailuta.porukassa.fi/ilry

Ilmoittautumisaika

Uudet kilpailutukset ilmoitetaan erikseen.

Palvelun käyttö on maksutonta eikä ilmoittautuminen sido ostokseen, vaan saat itse päättää, lähdetkö kilpailutettuun hankintaan mukaan.

Tutustu jäsenetuun Porukassa.fi:n sivulla ja ilmoittaudu mukaan kilpailutukseen!

Porukassa.fi palvelu kilpailuttaa jatkossa yhteisesti myös muita hankintoja. Näistä kilpailutuksista tiedotetaan erikseen. Liittymällä heti mukaan yllä olevan linkin kautta, pääset osalliseksi myös tuleviin yhteisostoihin.

Menneet kilpailutukset

Aikaisemmin Friendsin Oy on kilpailuttanut sähkösopimuksia ja kotitoimiston huonekaluja. Ensimmäinen sähkösopimusten kilpailutus päättyi 31.8.2020 ja toi osallistujalleen satojen eurojen säästön sopimuskaudelle laskettuna ja kaikki vain osallistumisen vaivalla. Sen jälkeen kilpailutuksia on järjestetty säännöllisin väliajoin.

Lisätietoa joukkokilpailutuksia tekevästä FriendsIn yrityksestä: www.friendsin.fi

Porukassa on voimaa!