Eduhousen koulutukset

Insinööriliitto tekee yhteistyötä etäkoulutuksia tarjoavan koulutusorganisaatio Eduhousen kanssa. Sopimuksen ansiosta kaikilla insinööriliittolaisilla on mahdollisuus osallistua ilman lisäveloitusta satojen eurojen arvoisiin digitaitojen koulutuksiin.

Tarjolla on oppeja niin Excelin monipuoliseen käyttöön kuin Power BI -koulutuksia, joiden avulla opit luomaan tietomalleja, raportteja ja niiden visualisointeja sekä käytännönläheisiä koulutuksia tekoälyn käyttämiseen työssä. Koulutusten kirjo on laaja ja sinä voit valita sinulle sopivimman koulutuksen ja päivän.

Koulutuskalenteri
Osa Eduhousen järjestämistä koulutuksista löytyy valmiina Insinööriliiton koulutuskalenterista. Kun haluat tutustua koko Eduhousen koulutustarjoomaan, siirry Eduhousen verkkosivuille Digitaidot– tai Tekoäly-välilehdelle ja tarkenna hakua.

Koulutuksen hinta
Digitaidot- ja Tekoäly-välilehdillä olevat koulutukset ovat maksuttomia Insinööriliiton jäsenille. Halutessasi voit vielä tarkistaa, kuuluuko valitsemasi koulutus sopimukseen ottamalla yhteyttä chatilla tai sähköpostilla trainings@eduhouse.fi. Mikäli koulutus, johon osallistut, ei kuulu Insinööriliiton sopimukseen, Eduhouse pidättää oikeuden veloittaa koulutuksen kertaveloitushinnan jälkikäteen.

Ilmoittautuminen
Kurssipaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova.

Jäsenyyden tunnistaminen
Tarvitset ilmoittautumiseen Insinööriliiton jäsennumerosi. Kirjoita jäsennumerosi ja tunnus “Insinööriliitto” kenttään lisä- ja laskutustiedot. Jos et muista jäsennumeroasi, se löytyy niin sähköisistä jäsenkirjeistä kuin älypuhelimen ILRY Mobiili -mobiilijäsenkortista.

Ilmoittautumisen peruminen
Ilmoittautuminen on aina sitova. Jos kuitenkin joudut perumaan osallistumisesi, lähetä viesti sähköpostilla osoitteeseen trainings@eduhouse.fi. Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et ilmesty etäkoulutukseen, joudut maksamaan koulutuksen hinnan itse.