Liity jäseneksi

Tervetuloa Insinööriliiton jäseneksi! Insinööriliiton jäsenyys toimii työelämän vakuutuksena ja avaimena ammatilliseen kehittymiseen. Saat apua työsuhdeasioihin, urasuunnitteluun tai palkkatoiveen asetteluun. Painikkeen takaa pääset sähköiselle lomakkeelle, jonka täyttämällä olet osa hienoa yli 70 000 jäsenen joukkoa.

 

Mikäli olet vaihtamassa Insinööriliittoon ja KOKO-työttömyyskassaan toisesta liitosta, saat liittymislomakkeen lähettämisen jälkeen vahvistusviestin, josta löytyy linkki vanhojen jäsenyyksiesi päättämisvaltakirjaan. Täyttämällä valtakirjan ja toimittamalla sen Insinööriliiton asiakaspalvelun sähköpostiin asiakaspalvelu@ilry.fi, hoidamme myös vanhojen jäsenyyksiesi irtisanomisen puolestasi.

 

Liity jäseneksi

 

Opiskelijajäsen

Saat liiton edut ja palvelut käyttöösi opiskelijahintaan 30 €/5 vuotta ja pääset osaksi yhteisöä, joka on tukenasi kaikissa elämän vaiheissasi. Insinööriopiskelijat kuuluvat Insinööriliittoon Insinööriopiskelijaliiton kautta.  Lue opiskelijajäsenyydestä.

 

Liity opiskelijajäseneksi

Oletko yrittäjä?

Käytännössä kaikki liiton edut ja palvelut ovat myös yrittäjäjäsenten käytettävissä. Saat käyttöösi työoikeudelliset palvelut, työelämäoppaat, vakuutukset vakuutusehtojen mukaisesti sekä muut kattavat jäsenpalvelut ja -edut.

Eläkeläisjäsenyys

Voit täyttää liittymishakemuksen normaalisti. Liittymislomakkeella ei voi valita eläkeläisjäsenyyttä, vaan liittymisen jälkeen pitää lähettää liittoon kopio eläkepäätöksestä ja ilmoittaa, että haluaa hakea eläkeläisjäsenyyttä.

Jäsenjärjestöt

Insinööriliittoon liitytään jäsenjärjestön kautta. Voit valita itsellesi sopivan jäsenjärjestön 30 alueellisesta tai kahdeksasta valtakunnallisesta yhdistyksestä. Oma jäsenjärjestösi on sinun kanavasi vaikuttaa Insinööriliitto-yhteisön toimintaan.

Jäsenmaksun suuruus

Jäsenmaksun suuruus riippuu jäsenjärjestöstäsi sekä mahdollisesta kassan jäsenyydestä. Insinööriliiton ja työttömyyskassan jäsenmaksut ovat jäsenjärjestöstä riippuen noin 35 €/kk. Verovähennyksen jälkeen hinnaksi jää kuukaudessa n.20 €/kk.

Etujen arvo satoja euroja vuodessa!

Insinööriliiton ja työttömyyskassan jäsenmaksut ovat yhteensä noin 35 euroa/kk. Verovähennyksen jälkeen hinnaksi jää noin 20 euroa/kk. Tutustu kaikkiin rahanarvoisiin etuihisi. Jäsenyys kannattaa.

Jäsenedut

Insinööriliitto tarjoaa runsaasti etuja jäsenilleen. Etujen yhteenlaskettu summa voi olla jopa satoja euroja vuodessa. Vain jäsenille tarkoitetut edut saa rekisteröimällä ja tunnistautumalla palveluihin. Lataa käyttöösi ILRY Mobiili -sovellus, joka toimii myös sähköisenä jäsenkorttinasi ja kokoaa kaikki liiton palvelut ja edut kätevästi käyttöösi.

Palvelut

Jäsenyys on myös vakuutus työelämän karikoiden varalle. Kun tarvitset asiantuntijan neuvoja, apu on aina lähellä. Tutustu Insinööriliiton kattaviin palveluihin, kuten työsuhdeneuvontaan, palkkaneuvontaan, urapalveluihin, työelämäoppaisiin ja lukuisiin rahanarvoisiin jäsenetuihin sekä maksuttomiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Palkkaneuvonta

Insinööriliiton vuosittain julkaistavat Palkkatilastot ja vastavalmistuneiden palkkasuositukset perustuvat tuhansien insinöörien ja tekniikan alan ammattilaisten palkkatietoihin. Palkkaneuvonnan työkalut sekä henkilökohtainen palkkaneuvonta ovat apuna esimerkiksi uuden työpaikan palkkatoivetta pohtiessa.

Koulutukset

Insinööriliitto järjestää monipuolisia koulutuksia ympäri maata ja verkossa. Kouluttajina toimivat liiton omat uravalmentajat ja eri alojen asiantuntijat valmennus- ja koulutusyrityksistä. Koulutuksissa käsitellään työnhakua ja työuraa kokonaisuutena, esimiestyötä sekä projektitaitoa ja laatua sekä kuullaan vinkit parempiin neuvotteluihin ja näkyvyyteen sosiaalisessa mediassa.

Tapahtumat

Insinööriliitto järjestää vuosittain peräti 400 tapahtumaa ympäri Suomen! Tapahtumat ovat monipuolisia ja ne ovat suunniteltu tukemaan jäsenten verkostoitumista, ammatillista kehittymistä ja tuomaan iloa vapaa-ajalle. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja usein niihin voi ottaa mukaan myös perheen tai liittoon kuulumattoman kollegan. Tapahtumia järjestävät Insinööriliitto yhteistyössä jäsenjärjestöjen kanssa.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksun suuruus riippuu jäsenjärjestöstäsi sekä mahdollisesta kassan jäsenyydestä. Jäsenmaksuista on myös mahdollista saada eri elämäntilanteiden mukaan jäsenmaksualennuksia. Jäsenmaksusi voit suorittaa myös useammalla eri tavalla. Huolehdi jäsenmaksujesi ajan tasalla olosta. Tarvittaessa saat lisätietoja jäsenmaksuista ja jäsenmaksutilanteestasi asiakaspalvelusta.

Suosittelen!

Suosittele liiton jäsenyyttä kollegalle tai kaverille, joka ei vielä ole Insinööriliiton jäsen. Suosittelemalla saat itsellesi 40 euron GoGiftin SuperLahjakortin ja kaverillesi paremman työpäivän! Lue lisää Suosittelen!-jäsensuosittelusta

Liity tästä!

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä tai ongelmia liittymisessä ota yhteyttä asiakaspalveluun.