Palvelut jäsenelle

Insinööriliitto tarjoaa jäsenilleen palveluita, joiden avulla voi välttää työelämän karikot, pääsee urallaan eteenpäin ja saa arvoistaan palkkaa. Liiton asiantuntijat ovat jäsenten tukena henkilökohtaisesti ja tuottavat lisäksi tutkimusjulkaisuja, oppaita ja verkkopalveluita, joita jäsen voi käyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa. Insinööriliiton jäsen ei jää pulaan.

 

Liity jäseneksi

Palkkaneuvonta

Jäsenellä on käytössään palkan arvioinnin työkalut Palkkatilastot ja Palkkanosturi, jotka kootaan liiton työmarkkinatutkimuksen pohjalta sekä asiantuntijan henkilökohtainen apu.

Työsuhdepalvelut

Liitto auttaa työsuhteeseen, työelämän sopimuksiin ja tilanteisiin liittyvissä lakiasioissa. Jäsen voi varata ajan henkilökohtaiseen neuvontaan asiakaspalvelun kautta.

Urapalvelut

Liiton ura-asiantuntijat auttavat uran, työnhakuun ja ammatilliseen kehittymiseen liittyvissä asioissa. Jäsen saa työkaluja ja valmennuksia uran suunnitteluun ja hakemusasikirjojen tekoon.

Työpaikkatori

Insinööriliiton Työpaikkatori yhdistää tekniikan alan työntekijät ja työnantajat. Palvelusta voi etsiä avoimia paikkoja ja tilata hakuvahdin. Palvelun tuottaa Duunitori yhteistyössä Insinööriliiton kanssa

Edunvalvonta

Insinööriliiton edunvalvonnan kärkiä ovat työmarkkina-, elinkeino- ja koulutuspolitiikkaan vaikuttaminen. Se on työmarkkinatoimija, joka valvoo insinöörien etuja työelämässä ja kehittää työhyvinvointia vaikuttamalla lainsäädäntöön.

Tutkimustoiminta

Insinööriliiton tutkimustiimi kerää tietoa insinööreistä, liiton jäsenistä, ylemmistä toimihenkilöistä, ammattijärjestöistä, työelämän kehityksestä ja ympäristöstä sekä seuraa insinöörien työttömyystilannetta kuukausittain.

Jäsenedut

Liiton jäsenyyteen kuuluu mm. Turvan matkustajavakuutus. Jäsen saa myös muista vakuutuksista ja pankkipalveluista tuntuvia etuja, kuten Danske Bankin asuntolainan ilman toimitusmaksua ja järjestelypalkkiota.

Tapahtumakalenteri

Liitto tarjoaa verkkokoulutuksia ja lähitapaamisia ympäri Suomen. Ne tähtäävät oman osaamisen kehittämiseen, verkostoitumiseen ja viihtymiseen. Tapahtumiin ilmoittaudutaan tapatumakalenterin kautta.