Miksi Insinööriliitto

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Välillä mukavia ja välillä vähän vähemmän mukavia. Insinööriliitto on olemassa, jotta sinun ei tarvitse jäädä yksin työelämän kitkatilanteissa. Liiton jäsenyys toimii työelämän vakuutuksena ja tarjoaa työkaluja työhyvinvointiin. IN-551, Insinööriliiton uusi maskotti kertoo sinulle liiton jäsenyyden parhaista puolista. Lähde robotin matkaan, klikkaa videota ja liity jäseneksi.

Yhteiskunnallinen vaikuttaja

Insinööriliitto on aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka valvoo insinöörien sekä muiden tekniikan alan asiantuntijoiden etuja ja arvostusta työelämässä. Edunvalvonnan keskiössä on työmarkkina-, elinkeino- ja koulutuspolitiikka.

Työmarkkinatoiminnalla liitto pyrkii rakentamaan reiluja ja tasapuolisia pelisääntöjä työsuhteisiin. Aktiivinen elinkeinopolitiikka tähtää teollisuuden ja teollisuutta palvelevien alojen työpaikkojen säilyttämiseen ja kehittämiseen. Koulutuspolitiikalla vaikuttamme insinöörikoulutuksen laatuun, sisältöön sekä koulutettavien määrään siten, että se vastaa yksilön, työelämän ja yhteiskunnan tarpeita.

Työelämän vakuutus

Insinööriliiton jäsenyys toimii työelämän vakuutuksena ja avaimena ammatilliseen kehittymiseen. Se auttaa työsuhdeasioissa, tukee urasuunnittelussa ja auttaa asettamaan oikean palkkatoiveen.

Koulutuksia

Monipuolinen koulutustarjonta ja henkilökohtainen neuvonta ovat jäsenen apuna uran eri vaiheissa. Liiton asiantuntijoiden avulla voit ratkoa työelämän kiistatilanteita, miettiä työuran suuntaa tai hakea CV:n päivitysvinkkejä tai työsopimuksen tarkistusapua.

Insiööriys yhdistää

Ammatillinen verkostoituminen on tärkeää. Liiton ja jäsenjärjestön tilaisuuksissa voit löytää uusia tuttavuuksia ja vahvistaa verkostoa. Ammattiylpeys on oman osaamisen ja ammattikunnan arvostusta. Kuulumalla Insinööriliittoon olet omiesi joukossa.

Liiton jäsenyyteen sisältyy myös erilaisia työarkea helpottavia rahan arvoisia etuja ja palveluja.