Suosittele jäsenyyttä

Onko sinulla insinöörikaveri tai tekniikan alan kollega, joka ei vielä kuulu Insinööriliittoon? Avaa keskustelu ja ota liiton jäsenyys rohkeasti puheeksi. Nyt Insinööriliitto tarjoaa jäseneksi liittyvälle 3 kk:n tyytyväisyystakuun.

Moni arvostaa ystävän ja työkaverin mielipidettä. Kerro, miksi sinä kuulut Insinööriliittoon. Kun hankit uuden jäsenen, saat itsellesi 40 €:n GoGiftin SuperLahjakortin.

Insinööriliiton jäsenyyttä voi suositella myös akavalaiset henkilöstöedustajat, kuten luottamus- ja yhteyshenkilöt ja työsuojeluvaltuutetut. Kaikki palkitaan.

Näin kollegasi liittyy jäseneksi

Insinööriliittoon voi liittyä Liity jäseneksi -painikkeen kautta kaikkialta liiton verkkosivuilta tai siirtyä tämän sivun alalaidasta suoraan sähköiselle liittymislomakkeelle.

Kysymme yhteystietojen lisäksi muun muassa

  • koulutustietoja valmistumispäivineen
  • mihin jäsenjärjestöön hakija haluaa liittyä
  • työnantajan osoitetiedot
  • työsuhteen alkamispäivä
  • minkä työehtosopimuksen piiriin liittyjä kuuluu

Kun kaikki tarvittava tieto on esillä, liittyminen käy hetkessä.

Kuinka suosittelija merkitään?

Sähköisen liittymislomakkeen kohdassa Lisätiedot on paikka suosittelijan nimitiedoille. Nimen lisäksi tarvitaan joko jäsennumero tai sähköpostiosoite, jotta jäsensuosittelun palkinto voidaan toimittaa oikealle henkilölle.

GoGiftin SuperLahjakortti

Jokaiselle suosittelijalle, joka on tuonut uuden täysjäsenen, lähetetään 40 €:n SuperLahjakortti sähköpostitse. Siksi on tärkeää, että myös itse suosittelijalla on ajantasaiset tiedot jäsentiedoissaan. Ne voi tarkistaa liiton Jäsensivuilla.

SuperLahjakortin saldon voi käyttää kerralla tai jakaa sen useaan eri kohteeseen. Lahjasumman voi sijoittaa Museokortin hankintaan, Elisan ääni- ja e-kirjoihin tai vaikkapa Europcarin autonvuokraukseen.