Supersuosittelu-kampanja

Vuosi lähenee loppuaan ja nyt on aika käynnistää jäsenhankinnan loppukiri. Osallistu vuoden vaihteen ympärille ajoittuvaan Supersuosittelu-kampanjaan! Kampanja-aika on 1.10.2021–31.1.2022.

Kampanjassa arvotaan kaikkien supersuosittelijoiden, eli vähintään kahden uuden jäsenen suosittelijoiden kesken kaksi 250 € arvoista Elämyslahjakorttia. Nyt on aika toimia, suosittele jäsenyyttä ja olet mukana arvonnassa!

Suosittelujen määrä lasketaan 1.1.2021–31.1.2022 välisestä ajanjaksosta. Suosittelut lasketaan jokaisesta täysjäsenestä, eli opiskelijajäseneksi tai eläkeläisjäseneksi liittyneitä ei lasketa mukaan kokonaissaldoon. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikon 5 aikana.

Käynnissä on samaan aikaan myös normaali Suosittelen!-toimintamalli eli suosittelija palkitaan aina 40 € SuperLahjakortilla.

Lisäksi virallisena kampanja-aikana liittyneiden kesken arvotaan 250 € Elämyslahjakortti.

Lisätietoja ja vinkkejä suositteluun liittyen 

Liittymislomake kollegalle tai kaverille

Pyydä työkaveriasi tai ystävääsi täyttämään liittymislomake. Jotta jäsensuosittelupalkinto voidaan toimittaa sinulle, liittyjän pitää ilmoittaa suosittelijan tiedot (sähköposti ja nimi) liittymislomakkeella sille varatussa kohdassa.

Suosittele jäsenyyttä

Suosittelen!-jäsensuosittelussa liiton jäsen suosittelee jäsenyyttä kollegalle tai kaverille, joka ei vielä ole Insinööriliiton jäsen. Jäsensuosittelu koskee oman liiton jäsenten lisäksi kaikkia Akavalaisia henkilöstöedustajia.

Jäsenyyttä suosittelemalla jokainen voi osallistua liittoyhteisön vahvistamiseen ja yhteisen hyvän rakentamiseen. Insinööriliitto on jäsentensä työuran kumppani – niin yksilöllisissä kuin koko jäsenistöä koskevissa työelämän tilanteissa.

Suosittelemalla saat itsellesi palkinnon ja kaverillesi Paremman työpäivän!

Suosittelen!-jäsensuosittelu koskee täysjäseniksi liittyviä. Opiskelija- tai eläkeläisjäseneksi liittyminen ei oikeuta suosittelupalkintoon.