Matkalla tekniikan asiantuntijaksi – liity Insinööriliiton opiskelijajäseneksi

Onnittelut opiskelupaikasta ja erinomaisesta alan valinnasta! Insinööriliiton opiskelijajäsenenä virität urasi kasvukäyrälle jo opintoaikana, tiedät työsi arvon palkasta neuvotellessa ja nautit samalla kattavista vapaa-ajan eduista sekä tapahtumista. Osana yli 75 000 ihmisen porukkaa pidät myös huolen, että insinöörien ääni on vahva jatkossakin.

 

Opiskelijajäsenyyden hinta on vain 30 euroa koko opintojen ajalta (max 5 vuotta), ja jäsenyyteen kuuluvat kaikki liiton palvelut ja edut. Valmistuttuasi jäsenyytesi jatkuu automaattisesti alueellisessa jäsenjärjestössä.

 

Siirry liittymislomakkeelle

 

Miksi liittyä Insinööriliiton opiskelijajäseneksi?

Alta pääset tutustumaan Insinööriliiton suosituimpiin sekä arvokkaimpiin palveluihin ja etuihin opiskelijajäsenelle:

Palkkatilastot ja palkkaneuvonta

Paljonko kesätöistä tai harjoittelusta pitäisi saada palkkaa? Tai vastavalmistuneena? Insinööriliiton palkkasuositusten ja -tilastojen avulla saat hyvät lähtökohdat neuvotteluihin. Lisäksi pääset hyödyntämään henkilökohtaista palkkaneuvontaa. Liiton asiantuntijat ovat apunasi kaikissa palkka-asioissa.

Jäsenedut ja alennukset

Kaikki liiton jäsenedut kuuluvat myös opiskelijajäsenyyteen. Jäsenenä esimerkiksi matkustelet huoletta matkavakuutuksen turvin. Lisäksi opiskelijajäsen mm. risteilee, vuokraa mökin tai hotellin, liikkuu sekä hoitaa pankkiasiansa edullisemmin. Näiden lisäksi saat tuntuvia alennuksia useilta liikkeiltä ja palveluntarjoajilta CityShopparin ja Member+ palvelun ansiosta!

Pankkiedut opiskelijalle

Liittymällä liiton opiskelijajäseneksi heti, pääset hyödyntämään Danske Bankin etupaketin opiskelijalle! Siihen kuuluu etuja mm. opintolainaan, luottokorttiin, säännölliseen rahastosäästämiseen ja osakesäästötiliin.

Urapalvelut ja uraneuvonta

Jäsenenä pääset käsiksi liiton kattavaan koulutusarkistoon, josta löydät vinkit työhaun eri vaiheisiin ja toimivan CV:n sekä hakemuksen tekoon. Opit myös, miten hyödyntää sosiaalista mediaa työnhaussa. Jäsenyyteen sisältyy lisäksi henkilökohtainen uravalmentajien neuvonta, jossa sinua autetaan kirkastamaan tavoitteesi ja löytämään unelmien työpaikkasi. Ajan pääset varaamaan sähköisellä varausjärjestelmällä, jonka löydät jäsensivuilta.

Tekniikan opiskelija näkyy kauas

Opiskelijan arkeen kuuluu isona osana opiskelijakulttuuri ja -tapahtumat. Näissä tapahtumissa opiskelijan tärkein asu on tietysti opiskelijahaalari ja siihen kerättävät merkit. Ensimmäisestä vapusta alkaen insinööriopiskelija voi täydentää asunsa Imppualakilla ja kajauttaa säkeet Laulumatista, insinöörien omasta laulukirjasta.

Tapahtumatärpit

Insinööriopiskelijapäivät, ASTin risteily sekä InssiCooper. Ota osaa valtakunnallisiin opiskelijatapahtumiin, joissa pääset tapaamaan tekniikan opiskelijoita ympäri Suomen. Älä myöskään unohda paikallisyhdistyksen järjestämiä tapahtumia!

Työsuhdeneuvonta ja lakipalvelut

Aina kaikki ei mene kuin strömsössä. Työelämän aallokoissa apunasi ovat liiton työsuhdeneuvonta ja lakipalvelut. Neuvontaa kannattaa hyödyntää myös esimerkiksi työ- tai harjoittelusopimusten tarkastamiseen, jotta varmistut tekeväsi töitä liiton neuvotteleman työehtosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Jäsenyytesi voi alkaa heti, kun aloitat opinnot

Opiskelijajäseneksi voi liittyä, kun opiskelee ensimmäistä insinööritutkintoa, rakennusarkkitehdiksi tai -mestariksi tai laboratorioanalyytikoksi. Voit liittyä jäseneksi heti, kun opintosi ovat alkaneet.

Tekniikan ammattilaisten oma liitto

Verkostoidu jo opiskeluaikana. Insinööriliitto yhdistää työelämässä olevat insinöörit ja muut tekniikan alan ammattilaiset sekä insinööriopiskelijat samaan porukkaan, omaan ammattiliittoon. Yhteisösi kulkee mukanasi valmistuttuasi myös työelämässä ja saat aina asiantuntevaa apua ja tukea, oli tilanteesi millainen tahansa.

Kuulostaako hyvältä? Liity mukaan alla olevasta linkistä:

Siirry liittymislomakkeelle