Jäsenkortti ja ILRY Mobiili

Insinööriliitto nyt myös älypuhelimessasi

Sovelluksen voit ladata älypuhelimeesi Google Play  ja Apple App Store -sovelluskaupoista. Sovelluksen löydät nimellä ILRY Mobiili.

Kirjaudu

  1. Avaa sovellus
  2. Syötä sovellukseen jäsennumerosi.
  3. Saat kirjautumiskoodin jäsentiedoissasi olevaan matkapuhelinnumeroosi.
  4. Kopioi koodi sovellukseen ja palvelut ovat käytössäsi

Insinööriliiton mobiilisovellus tarjoaa Insinööriliiton palvelut kätevästi suoraan puhelimeesi. Sovelluksesta löydät mm. Palkkanosturin, jolla voit selata palkkataulukoita, sekä pääset helposti selaamaan tulevia tapahtumia ja liiton Työpaikkatorin avoimia työpaikkoja. Mobiilisovellus käy myös sähköisestä jäsenkortista, jolloin jäsenkorttisi, jäsennumerosi ja vakuutustodistuksesi ovat aina mukanasi.

Sovelluksesta löytyy myös työaikakirjanpito-osio. Voit kirjata päivittäisen työaikasi sovellukseen ja se laskee työtuntisi sekä mahdolliset työaikasaldot ja ylityötunnit annettujen tietojen mukaan. Saat asetettua sovelluksen asetuksissa normaalin työpäivän sekä lounaan pituuden laskentaa varten, jolloin työajan laskenta onnistuu helposti aloitus ja lopetusaikojen kirjauksella. Raportit työajastasi saat lähetettyä suoraan omaan jäsentiedoissa olevaan sähköpostiisi CSV-muodossa.

Sovelluksen voit ladata älypuhelimeesi maksutta Google Play ja Apple App Store -sovelluskaupoista. Sovelluksen käyttö edellyttää voimassaolevan jäsenyyden.

Kirjautumiseen tarvitset jäsennumeron, jonka syöttämisen jälkeen sovellus lähettää kirjautumiskoodin jäsentiedoissasi olevaan matkapuhelinnumeroosi. Kun kirjautumiskoodi on kerran syötetty, sovellus pysyy sisäänkirjautuneena ellei sovelluksesta itse aktiivisesti kirjaudu ulos.

Jäsennumeron löydät liittymisvahvistuksesta tai jäsenmaksulaskulta. Jos et löydä jäsennumeroasi tai sähköpostitietosi on vanhentunut, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ota yhteyttä liiton asiakaspalveluun.

Mobiilisovelluksen kehitystyö jatkuu ja toivomme jäsenistöltämme palautetta ja kehitysehdotuksia sovelluksen toiminnan ja ominaisuuksien suhteen. Palautetta voit antaa liiton asiakaspalvelun, verkkosivujen palautelomakkeen tai sovelluskaupan arvosteluiden kautta.