Jäsenkortti ja ILRY Mobiili

Insinööriliitto nyt myös älypuhelimessasi

Insinööriliiton mobiilisovellus tarjoaa Insinööriliiton palvelut kätevästi suoraan puhelimeesi. Sovelluksesta löydät mm. Palkkanosturin, jolla voit selata palkkataulukoita, sekä pääset helposti selaamaan tulevia tapahtumia ja liiton Työpaikkatorin avoimia työpaikkoja. Mobiilisovellus käy myös sähköisestä jäsenkortista, jolloin jäsenkorttisi, jäsennumerosi ja vakuutustodistuksesi ovat aina mukanasi.

Sovelluksesta löytyy myös työaikakirjanpito-osio. Voit kirjata päivittäisen työaikasi sovellukseen ja se laskee työtuntisi sekä mahdolliset työaikasaldot ja ylityötunnit annettujen tietojen mukaan. Saat asetettua sovelluksen asetuksissa normaalin työpäivän sekä lounaan pituuden laskentaa varten, jolloin työajan laskenta onnistuu helposti aloitus ja lopetusaikojen kirjauksella. Raportit työajastasi saat lähetettyä suoraan omaan jäsentiedoissa olevaan sähköpostiisi CSV-muodossa.

Sovelluksen voit ladata älypuhelimeesi maksutta Google Play ja Apple App Store -sovelluskaupoista. Sovelluksen käyttö edellyttää voimassaolevan jäsenyyden.

Kirjautumiseen tarvitset jäsennumeron, jonka syöttämisen jälkeen sovellus lähettää kirjautumiskoodin jäsentiedoissasi olevaan matkapuhelinnumeroosi. Kun kirjautumiskoodi on kerran syötetty, sovellus pysyy sisäänkirjautuneena ellei sovelluksesta itse aktiivisesti kirjaudu ulos.

Jäsennumeron löydät liittymisvahvistuksesta tai jäsenmaksulaskulta. Jos et löydä jäsennumeroasi tai sähköpostitietosi on vanhentunut, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ota yhteyttä liiton asiakaspalveluun.

Mobiilisovelluksen kehitystyö jatkuu ja toivomme jäsenistöltämme palautetta ja kehitysehdotuksia sovelluksen toiminnan ja ominaisuuksien suhteen. Palautetta voit antaa liiton asiakaspalvelun, verkkosivujen palautelomakkeen tai sovelluskaupan arvosteluiden kautta.

Muovinen jäsenkortti

Jo toimitetut muoviset jäsenkortit ovat voimassa 2/ 2022 saakka. Mikäli tarvitset perinteistä muovista jäsenkorttia, eikä sinulla sellaista ole, voit tilata sen alla olevalla lomakkeella.

Jäsenkortin tilaus

  • Tällä lomakkeella voit tilata perinteisen, muovisen jäsenkortin. Olethan huomannut, että Insinööriliiton mobiilisovellus käy myös sähköisestä jäsenkortista, jolloin jäsennumerosi ja vakuutustodistuksesi ovat aina mukanasi. Sillä saat kaikki samat jäsenedut kuin muovikortilla, ainoastaan Teboilin alennusten hyödyntäminen vaatii muovisen jäsenkortin. Mobiilisovelluksen voit ladata älypuhelimeesi maksutta Google Play ja Apple App Store -sovelluskaupoista.
  • Lisätietoja, esimerkiksi uusi nimi, jos tilauksen perusteena nimenvaihdos.
  • Uusi jäsenkortti toimitetaan arviolta 2-3 viikon kuluessa tilauksen tekemisestä. Kortin toimituksesta ei peritä maksua.