ILRY Mobiili ja jäsenkortti

Kun lataat ILRY Mobiili -sovelluksen, saat jäsenkortin lisäksi ajankohtaisia insinööriuutisia sekä koulutuksia että tapahtumia sisältävän tapahtumakalenterin älypuhelimeesi.

Näin asennat ILRY Mobiilin

Siirry sovelluskauppaan Google Play  ja Apple App Store ja hae ILRY Mobiili. Sovellus on maksuton, mutta sen käyttö edellyttää voimassa olevaa Insinööriliiton jäsenyyttä.

  • Avaa sovellus ja syötä jäsennumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Löydät jäsennumeron liittymisvahvistuksesta tai jäsenmaksulaskusta. Jos et löydä jäsennumeroasi tai sähköpostitietosi on vanhentunut, ota yhteyttä liiton asiakaspalveluun.
  • Saat kirjautumiskoodin tekstiviestillä jäsentiedoissasi olevaan puhelinnumeroon.
  • Kirjoita tai kopioi PIN-koodi.

Kun olet syöttänyt kirjautumiskoodin, sovellus pysyy sisäänkirjautuneena, ellet erikseen kirjaudu siitä ulos ja tällöin esim. vakuutustiedot löytyvät ilman nettiyhteyttäkin.

Selaa sovelluksen ominaisuuksia

  • Ajankohtaista-kohdasta löydät tiedotteet ja Insinööri-lehden tuoreimmat uutiset.
  • Mobiilijäsenkortti jäsennumeroineen toimii jäsenkorttina. Kortissa on myös matkavakuutuksesi tiedot.
  • Tapahtumakalenteri näyttää ajankohtaiset koulutukset ja tapahtumat. Voit merkitä suosikkisi ja lähettää parhaat vinkkinä kaverille.
  • Työaikakirjanpito laskee yhteen sinne syötetyt työtunnit ja kokoaa yhteenvedon CSV-muodossa sähköpostiisi.
  • Jäsenedut kokoaa yhteen liiton palvelut ja edut.
  • Urasi insinöörinä vies sinut Palkkanosturiin ja Työpaikkatorille, josta löydät avoimet työpaikat.

Voit myös ladata sovelluksesta alan keskeisimmät työehtosopimukset ja tarkistaa nopeasti tarpeen vaatiessa, mitä sopimukseen on kirjattu. Muista, että liiton jäsenenä sinulla on myös käytössäsi asiantuntijoiden laaja joukko. Yhteystietojen kautta löydät sinulle sopivimman tavan yhteydenottoon.

Sovelluksen asentamisen sijasta voit myös ladata ja halutessasi tulostaa jäsentodistuksen eAsioinnin Jäsentiedoista.

Mobiilisovelluksen kehitystyö jatkuu ja toivomme palautetta ja kehitysehdotuksia. Palautetta voit antaa liiton asiakaspalvelun, verkkosivujen palautelomakkeen tai sovelluskaupan arvosteluiden kautta. Tehdään yhdessä paras inssien sovellus.

CityShoppari vain ILRY Mobiilissa

ILRY Mobiilissa saat käyttöösi CityShopparin ilman vuosimaksua. CityShoppari on kotimainen sovellus, joka kokoaa yhteen yli 1 000 etua jopa 2 000 toimipaikassa ympäri Suomen. CityShopparin pääsee lataamaan ILRY Mobiilin Jäsenedut-osiosta linkistä Avaa CityShoppari. Lue lisää CityShopparista.

ILRY Mobiilin käyttökokemus

Katso, miten monipuolisesti Insinööriliiton jäsen Teemu on hyödyntänyt ILRY Mobiilia.

Lisää jäsenten omia kokemuksia liiton jäseneduista voit katsoa Vastinetta jäsenmaksulle -sivulta.