25

heinä

25.7.2024 klo 11:30 -

25.7.2024 klo 13:30

Ilmoittautuminen:

Alkaa 11.6.2024 klo 15:00, päättyy 18.8.2024 klo 23:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Jäsenburgerit ja asiaa Valkeakoskella

Valkeakosken Pancho Villan yläkerrasta on varattu tila kesäisen kepeälle jäsentapaamiselle. Paikalla on varmasti muitakin mielenkiintoisia ihmisiä, joiden kanssa on mahdollista verkostoitua tai vaikka miettiä Musareille osallistumista?

Burgerin väliin on laitettu vähän asiaakin ja on mahdollisuus tavata liiton edustaja sekä keskustella itseään mietityttävistä aiheista. Aina kiinnostavia teemoja ovat jäsenedut ja palvelut sekä otamme myös mielellämme vastaan uusia ajatuksia.

Tapahtuman kulku:

  • Lounasta on tarjolla kahdessa kattauksessa to 25.7.2024 klo 11.30 tai 12.30
  • Lounasvalinta ilmoitetaan paikanpäällä tarjoilijalle: Ranskalaiset ja Burgeri (perusburgeri, juusto, pekoni, chili, valkosipuli, kana, kasvis tai vege) + virvoitusjuoma + kahvi/tee tai Salaatti (kana, vuohenjuusto tai halloum) + virvoitusjuoma + kahvi/tee.
  • Voit ottaa mukaasi jäsenkelpoisen kaverin, tarjoamme lounaan myös hänelle.

Lisätiedot tapahtumasta: Olli Backman olli.backman@ilry.fi
Järjestäjä: Insinööriliitto IL ry

Tervetuloa, toivottavasti nähdään!

Myöskin TMT Talk tuo Musareille kaivattua, mutta kantaaottavaa ammattiliittonäkymää. Kahdesta edellisvuodesta tuttu keskusteluosuus, joka on myös striimattu kiinnostuneille, on jälleen tulossa.

Musarien yhteydessä on Valkeakosken Insinöörien ja IL:n ständi (erittäin hyvällä paikalla, ihan Myllysaaren museoiden lähellä), missä on perinteisesti ollut Musariperjantaina ja -lauantaina tosi paljon aktiviteeteistä ja insinööreistä kiinnostuneita kävijöitä. Ei kannata missata sitäkään.

Huom! No show -maksu tilaisuuksissa
Ilmoittautumalla tilaisuuteen jäsen sitoutuu saapumaan paikalle tai ilmoittamaan mahdollisesta esteestä ennen tapahtuman aloitusaikaa. Mikäli osallistuja ei peru osallistumistaan, veloitetaan häneltä tapahtuman jälkeen 25 € sanktiomaksu. Tällä käytännöllä pyritään vähentämään ns. no show -tapausten määrää. Maksu ei koske kaveria. Peruutuksen voi tehdä helpoiten ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä olevan peruutus-linkin kautta tai viime kädessä laittamalla sähköpostia tapahtumat@ilry.fi tai asiakaspalvelu@ilry.fi.