16

helmi

16.2.2022 klo 09:00 -

16.2.2022 klo 11:00

Webinaari

Ilmoittautuminen:

Alkaa 8.12.2021 klo 12:00, päättyy 16.2.2022 klo 07:30

Palkkauksen juridiikka ja onnistunut palkkaneuvottelu

 Koulutuksessa käsitellään palkkauksen oikeudellisiin kysymyksiin liittyviä asioita: Miten palkat Suomessa määräytyvät, milloin palkkaerot ovat palkkasyrjintää, milloin palkkaa voidaan laskea tai tuleeko sitä korottaa esimerkiksi työsuhteen ehtojen muuttuessa.  

Opit tuntemaan palkkatasoon vaikuttavia tekijöitä, sillä niiden tuntemisesta on usein hyötyä myös palkkaneuvotteluissa. Koulutuksessa opit valmistautumaan ja käymään palkkaneuvotteluita mahdollisimman tehokkaasti kun haet töitä tai neuvottelet palkastasi nykyisellä työpaikallasi. Opit myös keinoja määrittää sopivantasoinen palkkatoive.  

Kouluttajina toimivat Insinööriliiton lakimies Niina Suvanto (OTM) ja Insinööriliiton tutkimuspäällikkö Jenni Larjomaa (KTM, MMM, AmO). Niinalla on pitkä kokemus Insinööriliiton lakimiehenä jäsenten työsuhde- ja palkkaukseen liittyvien oikeudellisten kysymysten ratkaisemisessa. Jenni tuntee insinöörien ja tietoalan ammattilaisten palkkatason ja keskeiset palkkaan ja palkkaneuvotteluiden käymiseen liittyvät tilanteet ja työskentelee Insinööriliiton tutkimus- ja urapalveluiden päällikkönä.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Ilmoittautuminen päättyy webinaariaamuna klo 7.30.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.