Asuntolainaetu

Liiton jäsenelle Danske Bankin asuntolaina ilman toimitusmaksua ja järjestelypalkkiota, jolloin säästät esimerkiksi 200 000 € lainassa 1200 €.

• Pienempi marginaali kuin ilman liiton jäsenyyttä
• Ei toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota
• 4-12 kk lyhennysvapaat ilman toimituskuluja – säästä 200 € joka kerta
• Elämääsi sopiva maksuohjelma lyhennystasoilla
• Päivittäinen pankkiasiointi jopa 50 % edullisemmin
• Lainaturvan vakuutuskorvaukseen 40 % korotus korvaustilanteissa

Tutustu jäsentuihisi ja hae lainaa Danske Bankin sivulla.

Tutki kotisi ympäristökestävyys osoitteessa kestavakoti.fi. Palvelun tuottamisesta ja asiantuntemuksesta vastaa Gaia Consulting ja palvelua sponsoroi Danske Bank.

Esimerkki asuntolainasta

Etu koskee vain oman asunnon hankintaan ja/tai peruskorjaukseen otettua asuntolainaa; ei vapaa-ajanasuntoon tai sijoitusasuntoon otettua lainaa. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 euroa. Tämä ei ole pankin tarjous. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. Lainaa hinnoiteltaessa huomioidaan voimassa olevat minimimarginaalit. Lainatarjouksessasi näet hinnan sekä liiton jäsenenä että ilman jäsenyyttä. Lainan, luottokortin ja lyhennysvapaiden myöntäminen edellyttävät aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.


Esimerkki asuntolainasta: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, jossa laina-aika olisi 25 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, lainan kokonaiskorko olisi 4,814% (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 5,012%). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 296 580,82 euroa, sis. järjestelypalkkion 1020 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 300 kpl. Esimerkki laskettu 1.8.2023 korkotiedoilla.

Jäsenkokemus asuntolainaedusta

Katso kuinka Insinööriliiton jäsen Tiina sai tuntuvan hyödyn asuntolainaedusta.

Lisää kokemuksia jäsenyydestä ja eduista