Kalevan henkivakuutus

Jos sinulla on puoliso tai lapsia, sinulla pitäisi ehdottomasti olla henkivakuutus. Jos sinulla on lainaa, henkivakuutus on vieläkin tärkeämpi. Miksi? Henkivakuutus on vakuutus, joka maksaa sovitun korvaussumman, jos vakuutettu henkilö kuolee.

Liiton jäsenenä sinä sekä puolisosi olette oikeutetut hankkimaan Vakuutusyhtiö Kalevan myöntämän henkivakuutuksen liiton sinulle neuvottelemalla 65,1 % alennuksella. Edun jo hyödyntäneet insinöörit säästävät keskimäärin 545 euroa henkivakuutuksen hinnassa vuosittain.

Esimerkiksi 30-vuotiaalle 100 000 €:n korvaussummalla otettu turva maksaa vain 6,10 € kuukaudessa. Voit valita yksilöturvat itsellesi ja puolisollesi tai vieläkin edullisemman yhteisen pariturvan. Riittää, että toinen teistä on jäsen.

Määrität henkivakuutuksen edunsaajan itse. Edunsaaja on se henkilö, jolle henkivakuutuksesi korvaussumma maksetaan. Korvaussumman ja edunsaajan voi vaihtaa, mikäli elämäntilanteeseen tulee muutoksia.

Henkivakuutuksesi hinnan laskeminen

Laske henkivakuutuksesi hinta ja osta omasi Kalevan jäsenetusivuilla tai alla olevan laskurin kautta

Henkivakuutuksen korvaussumman haarukoimiseksi on olemassa yksinkertainen laskusääntö: yhteiset lainat ja tulot ovat hyvä lähtökohta sopivan suuruisen turvan valitsemiseen. Suositeltu lisäys korvaussummaan on 20 000 € lasta kohden. Tällä summalla jäljelle jäänyt puoliso pystyy rahoittamaan perheen nykyisen elämäntyylin, mikä antaa aikaa varautua tulevaan.

Lisäturvaa tapaturmavakuutuksilla aikuiselle sekä lapselle

Voit myös täydentää turvaasi tapaturmaturvaa Kalevan myöntämällä tapaturmavakuutuksella. Vakuutusedun piiriin kuuluu myös Insinööriliiton jäsenen puoliso.

Lapsen tapaturmavakuutus on edullinen vakuutus lapsellesi. Se on voimassa 24/7 alle 25-vuotiailla ja kattaa myös kilpaurheilussa sattuneet tapaturmat 18 ikävuoteen asti. Vakuutusmäärät ovat vakuutuskohtaisia.