Horse Show

Helsinki International Horse Show järjestetään Helsingin jäähallissa 19.-23.10. Insinööriliitto on mukana vauhdikkaassa menossa!

Liiton jäsenille on tarjolla alennushintaisia lippuja perjantain päänäytökseen sekä lauantain Lasten matineaan. Insinööriliitto on paikalla koko tapahtuman ajan omalla yhteistyökumppanipisteellä.

Kansainvälinen Avajaisnäytös pe 21.10. klo 14.30

Helsinki International Horse Show’n Kansainvälinen Avajaisnäytös tarjoaa upeita ratsastuksen tähtihetkiä. Kahdessa kansainvälisessä esteluokassa voi bongata maailman parhaita ratsastajia ja upeita hevosia. Kotimaisia ratsukoita voi seurata jännittävässä Amateur Tourin ja uudessa Pohjola Silver finaalissa.  Ohjelmaan sisältyy myös supersuosittu miniklinikka ja näyttävää kouluratsastusta. Laaja Horse Expo ja runsas ravintolatarjonta takaavat viihtyvyyden Helsingin Jäähallilla lokakuussa.

Perjantain 21.10. Kansainvälisen Avajaisnäytöksen liput:

Aikuiset 60 € (norm. 79,50 €)
Nuoret 52 € (norm. 69,50  €)
Lapset 15 € (norm. 19,50 €)

Suora linkki Ticketmasterin alennettujen lippujen kauppaan.

Lasten Matinea la 22.10. klo 9.00

Helsinki International Horse Show toivottaa lapsiperheet Lasten Matineaan Helsingin Jäähallille lauantaiaamuna 22.10.2022

Lasten Matinea hurmaa joka vuosi pienet ja vähän isommatkin katsojat vauhdikkailla show-esityksillä. Ohjelmassa on paljon pieniä poneja, vähän kilpailuhenkeä ja monia hauskoja hetkiä hevostelun merkeissä.  Lasten Matineasta poistutaan aina hymy huulilla.

Lauantain 22.10. Lasten Matinean liput:
Aikuiset 30 € (norm. 39,50 €)
Nuoret ja lapset 15 € (norm. 19,50 €)

Suora linkki Ticketmasterin alennettujen lippujen kauppaan.

Lisätietoja Horse Showsta tästä.