7

elo

7.8.2021 klo 10:00 -

7.8.2021 klo 20:00

Tampere
Särkänniemi

Särkänniemen huvipäivä

Suosittu Särkänniemen huvipäivä järjestetään jälleen elokuussa insinööreille ja heidän seurueilleen. Huvipuisto on varattu yksityisesti insinöörien käyttöön klo 10–12 väliselle ajalle, tämän jälkeen portit aukeavat myös muille vieraille.

Rannekkeiden hinta on 26 €/kpl (normaalisti 47 €/kpl). Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse tapahtumassa ranneketta. Niille henkilöille, jotka eivät osta ranneketta huvipäivään, on ostettava erikseen pääsylippu huvipuistoalueelle. Pääsylippu hinta on 4,90 € (normaalisti 9,90 €). Rannekkeet ja pääsyliput ovat myynnissä Tampereen Insinöörien Holvi-kaupassa.

Ostaessasi rannekkeet postitettuna kotiosoitteeseen tulee tilaukseen postimaksu á 2,80 €. Ostamasi rannekkeet voit noutaa myös Tampereen Insinöörien toimistolta viikolla 20 tai viikolla 31. Tapahtuma päivänä järjestetään myös rannekkeiden jakopiste, josta rannekkeet voi noutaa 7.8. klo 9-12. Ennakkotilaus takaa sen, ettei huvipäivän aamuna tarvitse jonottaa rannekkeita, vaan pääset kävelemään suoraan huvipuiston portista sisään.

Huomioithan, että rannekkeita on myynnissä rajallinen määrä. Rannekkeiden ja pääsylipun ostaneiden henkilöiden ei myöskään tarvitse tehdä Särkänniemen sivuilla vierailupäivävarausta.

Rannekkeet myynnissä Holvi-kaupassa.
Pääsyliput myynnissä Holvi-kaupassa.
Suora linkki postikuluihin tästä.

Ilmoittaudu-linkistä pääset lukemaan lisää tapahtumasta Tampereen Insinöörien verkkosivuille.

Insinööriliiton tapahtuman järjestää Tampereen Insinöörit.