Koulutukset

Insinööriliitolla on kattava valikoima ammatillisia koulutuksia ja uravalmennuksia, joissa keskitytään parantamaan erityisesti työnhakutaitoja hakuprosessin eri vaiheissa. Insinööreille ja tekniikan alan asiantuntijoille suunnatut koulutukset ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia.

Tutustu syksyn koulutustarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

 

Syksyn 2022 koulutuskalenteriin

Eduhousen koulutukset

Insinööriliitto on aloittanut yhteistyön koulutusorganisaatio Eduhousen kanssa. Eduhouse tarjoaa korkeatasoisia, ammatillista osaamista tukevia etäkoulutuksia,
jotka ovat jäsenille ilmaisia.

Siirry koulutuskalenteriin

Koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenterin kautta. Varmista paikkasi tulevissa koulutuksissa ja varaa paikkasi heti. Ilmoittautuminen on jo käynnissä.

Tutustu webinaaritallenteisiin

Aikaisemmat ammatilliset koulutukset ovat kuunneltavissa jäsensivuilta tallennearkistosta. Webinaaritallennearkistossa on jo yli 100 valmennusta.

Sparrausta työnhakuun

Koulutusten teemoja ovat muun muassa hyvä hakemus, hyvä CV, työhaastattelu, oikea asenne työnhaussa ja miten löydän piilotyöpaikat.

Kehitä ammatillista osaamistasi

Liitto järjestää koulutuksia myös oman osaamisen kehittämisestä. Teemoina ovat ammatillisten valmiuksien parantaminen, neuvottelu-, tiimi- ja esihenkilötaidot.

Täydennä osaamistasi ammattikorkeakoulujen kursseilla

Insinööriliitto tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua ammattikorkeakoulujen kursseille. Oppilaitokset ja kurssit löytyvät CampusOnline-palvelusta.Voit tutustua tulevaan kurssitarjontaan ja ilmoittautua syksyn toteutuksille, jotka on merkitty Insinööriliiton logolla. Kun olet suorittanut opintojakson, voit hakea puolet kurssihinnasta Insinööriliitolta.