Insinööriliiton koulutukset

Insinööriliitto järjestää lähikoulutuksia ympäri Suomen ja verkossa seurattavia webinaareja. Kaikki Insinööriliiton koulutuskalenterissa olevat valmennukset ja luennot on suunniteltu insinööreille ja tekniikan alan asiantuntijoille.

Kouluttajina toimivat liiton omat asiantuntijat juristit, ekonomistit, työehtoasiantuntijat sekä eri alojen erikoisasiantuntijat valmennus- ja koulutusyrityksistä.

Koulutuksissa käsitellään työnhakua ja uravalmennusta, tiimi- ja johtamistaitoja, työhyvinvointia sekä ammatillisen osaamisen kehittämistä. Erityisen suosituiksi ovat nousseet niin projektinhallinnan kuin Lean Six Sigman koulutukset. Koulutukset ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia.

Webinaareihin voi osallistua vaikka kotisohvalla loikoillen. Osa verkkokoulutuksista taltioidaan ja nauhoitteet siirretään Jäsensivujen webinaaritallenteisiin, josta niitä voi myöhemmin seurata itselle sopivaan aikaan.

Insinööriliiton omiin koulutuksiin ilmoittaudutaan verkkosivujen koulutuskalenterin kautta. Valitse Koulutukset ja rajaa hakua avainsanojen avulla.