2

loka

2.10.2024 klo 09:00 -

2.10.2024 klo 10:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 11.6.2024 klo 12:00, päättyy 2.10.2024 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Arvon luominen innovaatioilla

Kolmas innovaatiokyvykkyys on kyky saada asiat valmiiksi, saada tulos aikaan. Innovaatiotoiminnan ja tuloksen aikaansaamisen ytimessä on arvon luonti. Mutta mitä arvon luonti on? Luennolla käydään läpi eri alojen arvoajattelua, painottaen liiketoiminta-arvon luomista. Puhumme käyttöarvosta, vaihdanta-arvosta, suhdearvosta ja yrityksen ylijäämästä. Osana liiketoiminnan innovointia esitellään tarjoamapohjaisen arvon luonnin idea. Tarjoama on se, mitä yritys tarjoaa asiakkaille ostettavaksi ja vaihdettavaksi, kuten tuote, palvelu, ympäristö, alusta. Koska asiakas ei osta, eikä käytä, yritystä itsessään, vaan yrityksen tarjoamaa, niin siksi huomio kannattaa arvon luonnissa keskittää tarjoamaan ja ajatella sen kautta asiakasta ja yritystä.

Webinaarin puhujana on tekniikan tohtori, kauppatieteen maisteri Anssi Tuulenmäki, joka on toiminut yli 20 vuotta innovaatioiden ja uuden luomisen parissa Aalto yliopiston tutkimusryhmän vetäjänä, konsulttina, yrittäjänä, sekä nyt viimeisimpänä Tekniikan museon toimitusjohtajana.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 75 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.