11

syys

11.9.2024 klo 09:00 -

11.9.2024 klo 10:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 11.6.2024 klo 12:00, päättyy 11.9.2024 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Innovaatioprosessin aloitus

Tuulenmäen luentosarja perustuu neljän ydinkyvykkyyden ja niihin liittyvien tarkentavien innovaatioaakkosten esittelyyn. Ensimmäinen ydinkyvykkyys on kyky kummastella. Jos kukaan ei kummastele lähtötilannetta, jos kukaan ei näe nykytilanteessa mitään ongelmia tai mahdollisuuksia, niin ei synny myöskään tarvetta kehittää mitään uutta. Luennolla käydään läpi kummastelua kykynä esittää kysymyksiä, tuottaa vaihtoehtoisia ratkaisumalleja ja valita niistä potentiaalisimmat.

Webinaarin puhujana on tekniikan tohtori, kauppatieteen maisteri Anssi Tuulenmäki, joka on toiminut yli 20 vuotta innovaatioiden ja uuden luomisen parissa Aalto yliopiston tutkimusryhmän vetäjänä, konsulttina, yrittäjänä, sekä nyt viimeisimpänä Tekniikan museon toimitusjohtajana.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 75 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.