25

syys

25.9.2024 klo 09:00 -

25.9.2024 klo 10:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 11.6.2024 klo 12:00, päättyy 25.9.2024 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Kokeilemalla kehittäminen

Luennolla käydään läpi toinen innovaatiotoiminnan ydinkyvykkyys, eli kyky siirtyä ideoista ja ajatuksista tekemiseen, retoriikasta motoriikkaan. Luennolla käydään läpi keskeisimmät tavat viedä ideaa eteenpäin. Tavat voidaan pelkistää “suunnittelemalla kehittämiseen” ja “kokeilemalla kehittämiseen”. Koska suunnittelun oletetaan olevan kaikille hyvinkin tuttua, niin painopiste on kokeilemalla kehittämisen esittelyssä. Miksi ja missä tilanteissa kokeileminen on järkevää ja miten kokeilemalla kehittäminen kannattaa tehdä?

Webinaarin puhujana on tekniikan tohtori, kauppatieteen maisteri Anssi Tuulenmäki, joka on toiminut yli 20 vuotta innovaatioiden ja uuden luomisen parissa Aalto yliopiston tutkimusryhmän vetäjänä, konsulttina, yrittäjänä, sekä nyt viimeisimpänä Tekniikan museon toimitusjohtajana.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 75 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.