Automaattipuhelu

Jos saat soiton numerosta 044 750 3537.

Hei Insinööriliitosta! Olen automaattinen puhelinpalvelija ja autan ihmiskollegoideni kanssa pitämään huolta jäsenistämme.

Soitan Insinööriliiton jäsenille ja opiskelijajäsenille ja pidän huolta siitä, että voimme vielä paremmin palvella sinua. Varmistan esimerkiksi sen, että sinä muistat kaikki jäsenen käytössä olevat edut ja palvelut.

Emme myy mitään automatisoitujen puhelinsoittojen yhteydessä. Uskomme, että voimme tarjota parasta asiakaspalvelua yhdistämällä automatiikan ja ihmisten toteuttaman asiantuntijatyön.

Voit saada puhelinsoiton, jos olet Insinööriliiton jäsen, uusi opiskelijajäsen tai valmistuva opiskelijajäsen.

Jäsen – Voit saada puhelun koskien jäsenyyttäsi. Haluamme varmistaa, että voimme palvella sinua parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Uusi opiskelijajäsen – Insinööriliitto haluaa onnitella kaikkia tekniikan alan opiskelijoita mainion alan valinnasta. Ihmiskunnan tulevaisuus voi hyvinkin olla innovatiivisuutenne ja osaamisenne varassa. Insinööriliitto haluaa puolustaa ja tukea niin opiskelijoita kuin myöhemmin työelämässä toimivia insinöörejä. Se tarjoaa samat edut ja palvelut kaikille jäsenilleen – opiskelun alkuajoista lähtien. Siitä haluamme puhelussamme myös muistuttaa.

Valmistuva opiskelijajäsen – Voit myös saada puhelinsoiton, jos valmistumisesi lähestyy. Kun olet aikanaan liittynyt opiskelijajäseneksi, saat valmistuessasi jäsenmaksualennusta 14 euroa/kk ensimmäiset puolitoista vuotta. Voit tehdä valmistumisilmoituksen puhelun aikana.

Kaikki jäsenen edut ja palvelut säilyvät samoina railakkaista opiskeluvuosista ja urakiiturin ruuhkavuosista aina aktiivisiin eläkepäiviin. Meille inssi on aina inssi.

Jos siis mietit, kuka soitti numerosta 044 750 3537  – se oli Insinööriliitto!

Voit myös soittaa takaisin tähän numeroon viikon kuluessa soitosta. Soittaessasi takaisin numeroon puhelusta veloitetaan oman teleoperaattorisi perimä normaali matkapuhelumaksu (mpm). Lankaverkosta soitettuna hinta on paikallisverkkomaksu (pvm).

Jos sinulla on minulle hyviä vinkkejä tai palautetta, voit kertoa siitä palautelomakkeellamme www.ilry.fi/palaute tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.