Automaattipuhelu

Jos saat soiton numerosta 044 750 3537 tai tekstiviestin numerosta 050 902 4307.

Hei Insinööriliitosta! Olen automaattinen puhelinpalvelija ja autan ihmiskollegoideni kanssa pitämään huolta liiton jäsenistä.

Lähetän tekstiviestejä ja soitan Insinööriliiton jäsenille ja opiskelijajäsenille. Pidän huolta siitä, että Insinööriliitto voi palvella sinua vielä paremmin palvella. Varmistan esimerkiksi sen, että sinä muistat kaikki jäsenen käytössä olevat edut ja palvelut.

Automatisoitujen puhelinsoittojen yhteydessä ei myydä mitään. Insinööriliitto voi tarjota parasta asiakaspalvelua yhdistämällä automatiikan ja ihmisten toteuttaman asiantuntijatyön.

Voit saada puhelinsoiton, jos olet Insinööriliiton jäsen, uusi opiskelijajäsen, valmistuva opiskelijajäsen tai päättänyt juuri jäsenyytesi Insinööriliitossa.

Jäsen – Voit saada puhelun koskien jäsenyyttäsi. Liitto haluaa varmistaa, että sinua palvellaan parhaimmalla mahdollisella tavalla ja muistuttaa sinua jäsenyyden hyödyistä eri elämän tilanteissa.

Uusi opiskelijajäsen – Insinööriliitto haluaa onnitella kaikkia tekniikan alan opiskelijoita mainion alan valinnasta. Ihmiskunnan tulevaisuus voi hyvinkin olla innovatiivisuutenne ja osaamisenne varassa. Insinööriliitto haluaa puolustaa ja tukea niin opiskelijoita kuin myöhemmin työelämässä toimivia insinöörejä. Se tarjoaa samat edut ja palvelut kaikille jäsenilleen – opiskelun alkuajoista lähtien.

Valmistuva opiskelijajäsen – Voit myös saada puhelinsoiton tai tekstiviestin, jos valmistumisesi lähestyy. Kun olet aikanaan liittynyt opiskelijajäseneksi, saat valmistuessasi jäsenmaksualennusta 14 euroa/kk ensimmäiset puolitoista vuotta. Voit tehdä valmistumisilmoituksen puhelun aikana.

Jäsenyyden päättänyt – Insinööriliitto selvittää jäsenyyden päättämisen taustoja voidakseen jatkossa tarjota liiton jäsenille entistä parempaa palvelua ja tukea. Saat jäsenyyden päättymisen jälkeen aiheeseen liittyvän automatisoidun puhelun.

Kaikki jäsenen edut ja palvelut säilyvät samoina railakkaista opiskeluvuosista ja urakiiturin ruuhkavuosista aina aktiivisiin eläkepäiviin. Meille inssi on aina inssi.

Jos siis mietit, kuka soitti numerosta 044 750 3537 tai lähetti tekstiviestin numerosta 050 902 4307 – se oli Insinööriliitto!

Voit myös soittaa takaisin viikon kuluessa soitosta. Soittaessasi takaisin numeroon puhelusta veloitetaan oman teleoperaattorisi perimä normaali matkapuhelumaksu (mpm). Lankaverkosta soitettuna hinta on paikallisverkkomaksu (pvm).

Jos sinulla on minulle hyviä vinkkejä tai palautetta, voit kertoa siitä liiton palautelomakkeella www.ilry.fi/palaute tai ota yhteyttä asiakaspalveluun.