Uutiskirjeet ja tapahtumakutsut

Insinööriliitto lähettää jäsenilleen sähköpostitse tietoa jäsenyyteen, jäsenetuihin, tapahtumiin ja koulutuksiin liittyvistä asioista. Insinööriliiton jäsenet saavat säännöllisesti kolmenlaisia jäsenkirjeitä: uutiskirjeitä, tapahtuma- ja webinaarikutsuja.

Uutiskirje

Uutiskirje sisältää tärkeimpiä ajankohtaisia aiheita, jotka liittyvät jäsenetuihin, palveluihin ja valtakunnallisiin tapahtumiin sekä Insinööriliiton työmarkkinatoimintaan muun muassa palkkaneuvotteluihin. Uutiskirje julkaistaan 11 kertaa vuodessa.

Tapahtumakutsu

Alueellinen tapahtumakutsu lähetetään jäsenille noin kerran kuukaudessa. Se sisältää tietoa paikallisista tapahtumista ja lähikoulutuksia.

Webinaarikutsu

Liitto lähettää neljä kertaa vuodessa valtakunnallisia koulutuskutsuja webinaareihin, joita voi seurata missä vain olinpaikasta riippumatta.

Viestintävalinnat 

Jäsen voi halutessaan valita, mitkä liiton uutisista ja kutsuista hän itselleen haluaa. Viestintävalinnat voi tehdä vaihtoehtoisesti Jäsensivuilla tai sähköisen kirjeen lopussa olevan linkin kautta. 

Liiton lähettämien viestien lisäksi jokainen jäsen voi saada sähköistä viestintää omalta jäsenjärjestöltään. 

Jos olet liiton jäsen, pidä huoli siitä, että sinulla on ajantasaiset tiedot eAsioinnissa. Jäsenyyten kuuluu monia rahanarvoisia etuja ja suurtapahtumia, kuten koko perheen päivä Linnanmäellä. Näistä eduista Insinööriliitto tiedottaa myös sähköisissä viesteissään.