Täältä saat lisätietoja yhteydenotosta asiakaspalveluun sekä vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin.

Tämän suojatun sivun kautta saat otettua yhteyttä Insinööriliiton asiakaspalveluun. Yhteydenottoon vastataan sähköpostitse.

Ollessasi jäsen, ilmoitathan henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen, joka voidaan päivittää jäsenrekisteriin.

Voit suorittaa vuosittaisen jäsenmaksusi joko kuukausittain tai kertasuorituksena. Voit myös valtuuttaa työnantajasi perimään jäsenmaksun suoraan palkastasi tai tilata siitä e-laskun verkkopankissasi. Lisätietoa jäsenmaksun maksamisesta löydät jäsenmaksut-osiosta.

Jäsenmaksualennuksen hakemiseksi muista liittää hakemukseesi aina tarvittava todiste. Myönnämme jäsenmaksualennusta täysille kalenterikuukausille, joina sinulla ei ole palkka-, yrittäjä- tai niihin verrattavaa tuloa, sinulla on erityisen alhaiset tulot, oleskelet ulkomailla tai opiskelet päätoimisesti. Lisätietoa jäsenmaksualennuksista alennukset-osiosta.

Useimpien jäsentietojen, kuten esimerkiksi yhteys- ja osoitetietojen, työsuhdetietojen sekä opintotietojen päivitys onnistuu vaivattomasti muutosnäkymässä jäsensivuille kirjautumalla. Kaikki muutokset on kuitenkin mahdollista tehdä asiakaspalvelumme kautta.

Työsuhdettasi koskevissa kysymyksissä ilmoitathan myös sovellettavan työehtosopimuksen mikäli se on sinulla tiedossa. Liitä mukaan myös mahdolliset asiaasi liittyvät liitteet kuten sopimukset. 

 

Palkkanosturin (vaatii kirjautumisen) avulla voit haarukoida sopivaa palkkatasoa esimerkiksi palkkatoiveeksi uutta työpaikkaa hakiessa.

Tiedot Insinööriliiton jäseneduista jäsenedut-osioista ja tarkemmin vakuutuksista vakuutukset-osiosta

Usein kysytyt kysymykset jäsenyydestä löydät tästä linkistä. Jos olet opiskelijajäsen, katso myös opiskelijoiden usein kysytyt kysymykset täältä.

Liittymishakemuksen voi tehdä vaivattomasti sähköisellä liittymislomakkeella www.ilry.fi/liity. Asiakaspalvelu neuvoo kaikissa liittymiseen ja jäsenyyden siirtämiseen liittyvissä asioissa. Jäsenjärjestökohtaiset jäsenmaksut näet vuoden 2017 jäsenmaksutaulukosta.

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png txt rtf pdf doc docx xls xlsx.