Insinööriliitto luopuu muovisesta jäsenkortista – siirry kätevään mobiilijäsenkorttiin

Nykyiset perinteiset jäsenkortit ovat voimassa 02/2022 asti eikä uusia jäsenkortteja toimiteta vuoden vaihteen jälkeen. Sähköinen jäsenkortti on jo nyt käytössäsi ILRY Mobiilin kautta. Jos sinulla ei ole vielä älypuhelimen sovellusta, voit ladata sen ilmaiseksi sovelluskaupasta.

Jos et halua siirtyä sovelluksen käyttöön, voit tilata jäsentodistuksen Insinööriliiton asiakaspalvelusta. Helmikuusta 2022 lähtien jäsentodistuksen voi tilata suoraan jäsensivujen kautta. Muovinen jäsenkortti on voimassa 02/2022 saakka, mutta kortissa olevat vakuutustiedot eivät ole voimassa 1.1.2022 alkaen. Insinööriliiton jäsenvakuutukset siirtyvät vuoden alusta vahinkovakuutusyhtiö Turvaan ja sähköinen jäsenkortti toimii vakuutustodistuksena siitä lähtien. Vakuutustodistuksen saat myös TaskuTurva-sovelluksesta ja voit tilata sen Turvan verkkosivuilta turva.fi/insinooriliitto.

Tällä hetkellä Teboilin jäsenedut ovat käytössä vain muovisen jäsenkortin ja Mobilepayn kautta. Teboil on selvittänyt erilaisia ratkaisuja mg-nauhasta luopumiseksi ja uuden ratkaisun pitäisi tulla käyttöön vielä tämän vuoden puolella. Liitto ja Teboil ovat kartoittaneet tilapäisratkaisuja, jos asian ratkaiseminen venyy.