Todistuskansiot valmistuville

Ammattikorkeakoulut voivat tilata valmistuvien insinööriopiskelijoiden tutkintotodistuksia varten veloituksettomasti Insinööriliitolta perinteikkäitä liloja kultapainatuksellisia tutkintotodistuskansioita. Kansion etukanteen on mahdollista saada ammattikorkeakoulun oma tunnus.

Valmistuvien tilaisuuksiin koulut voivat tilata veloituksetta insinööripinssejä, joissa on liilalla pyöreällä pohjalla ammattikunnan tunnus, kullanvärinen suhdeviivaimen poikkileikkaus. Lisätietoja voi tiedustella Heini Kauravaaralta.

Tutkintokansioiden tilaus

  • Insinööriliiton kautta voivat oppilaitokset tilata veloituksetta todistuskansioita valmistuville insinööriopiskelijoille. Todistuskansio väri on Insinööriliitolle perinteinen lila ja siinä on kultainen painatus etukannessa sekä takakannessa Insinööriliiton logo. Kooltaan taitettu kansio on 23,5 x 31,5 x 0,5 cm. Kansion sisäkanteen on painettu Arkhimedeen vala. Todistuskansioita toimitetaan kaksi kertaa vuodessa. Kun tilaus on tehty syksyllä lokakuun 25. päivä mennessä, kansiot toimitetaan marraskuun aikana. Keväällä maaliskuun loppuun mennessä tehdyt tilaukset toimitetaan huhtikuun aikana. Toimitusmäärä voi vaihdella +/-10%.
  • Sallitut tiedostotyypit: eps, pdf, Max. tiedoston koko: 15 MB.