Monimuoto-opiskelijat

Monimuoto-opiskelijat ovat tärkeä osa Insinööriliittoyhteisöä. Kuinka juuri sinä voisit edistää ammatillista kehittymistäsi ja verkostoitumistasi? Voit liittyä jäseneksi jo opintojesi aikana. Tutustu liiton palveluihin sekä etuihin ja ota kaikki hyöty irti!

Monimuoto-opiskelu

Monimuoto-opiskeluna suoritettava AMK-tutkinto mahdollistaa opiskelun erilaisissa elämäntilanteissa ja sopii opiskelumuodoksi silloin, kun et voi tai halua osallistua perinteiseen kokopäiväopetukseen. Monimuoto-opiskelu sopii henkilölle, joka haluaa itse selvittää asioita ja ottaa vastuuta omasta oppimisestaan.

Liity jäseneksi

Insinööriliiton opiskelijajäsenyys on sinua varten, jos opiskelet ensimmäistä insinööri, rakennusarkkitehti tai -mestari tai laboratorioanalyytikko insinööritutkintoasi etkä ole aikaisemmin ollut opiskelijajäsen. Jos sinulta löytyy jo tutkinto, voit silti liittyä liiton jäseneksi. Ota kaikki irti opiskeluajastasi kuulumalla insinööriyhteisöön ja hyödynnä liiton edut ja palvelut.

Opiskelijajäsenyys

Opiskelijana liityt Insinööriliittoon Insinööriopiskelijaliiton ja sen paikallisyhdistyksen kautta. Insinööriopiskelijaliitto valvoo erityisesti tekniikan opiskelijoiden etuja ja pitää yllä kunniakkaita insinööriopiskelijaperinteitä luoden tietysti myös uusia!

 

Liity työttömyyskassaan

Voit liittyä työttömyyskassaan, jos olet palkkatyössä. Voit kerryttää työssäoloehtoa myös opintojen aikana. Korkeasti koulutettujen kassa KOKO:n jäsenmaksu on 63 euroa vuonna 2022.

Avoimet työpaikat

Työpaikkatori on avoin työpaikkojen ilmoitusjärjestelmä, josta löydät niin töitä, kesätöitä, kuin opinnäytetyöaiheita. Voit suodattaa ilmoituksia sijainnin tai hakusanojen mukaan.

Opiskelijakulttuuri

Tekniikan opiskelijoilla ja asiantuntijoilla sekä Insinööriliitolla on oma kulttuurinsa ja perinteet. Insinööriksi opiskelu sisältää paljon kaikkea hauskaa. Tutustu lisää ja sukella mukaan opiskelijakulttuurin riemuihin!