Aktiiviuran jatkaminen

Oletko toiminut aktiivina opintojesi aikana? Valmistumisen jälkeen kaiken ei tarvitse muuttua. Voit jatkaa toimimistasi Insinööriliittoyhteisössä työelämässäkin! Olemme räätälöineet vanhoille, noin kolme vuotta työelämässä olleille aktiiveille oman YH4 koulutuksen, jossa käsitellään liittoyhteisön toimimista työelämässä.

Kannattaa myös tutustua luottamusmiestoimintaan omalla työpaikalla. Liitto kouluttaa valitut luottamusmiehet tehtäviinsä ja lisäksi kannattaa tutustua YTN-toimintaan ja heidän opastuksiinsa. Mikäli tulet valituksi luottamusmieheksi, muistathan ilmoittaa sen YTN:än asiointipalvelussa.
Lisätietoa henkilöstön edustajista

Jos kuitenkin tahdot vaikuttaa oman liittoyhteisön sisällä, niin voit hakea oman jäsenjärjestösi hallitukseen yhdistyksen kokouksessa. Ota selvää kokousaikataulusta omalta jäsenjärjestöltä. Lisää tietoa aiheesta saat myös alueen alueasiamieheltä.

Alumniverkostot

Koetko, että opiskelijaelämä oli kulta-aikaasi? Muistatko, kuinka hyvin asiat olivat sinun aikanasi tai onko sinulla osaamista ja kontakteja, joista voisi olla hyötyä uusille aktiiveille?

Lähde mukaan alumnitoimintaan! Insinööriliittoyhteisössä on erilaisia paikallisia alumniverkostoja, joissa pääset tapaamaan vanhoja tuttujasi, sekä verkostoitumaan lisää. Tiedustele lisää oman alueesi tai koulusi alumniverkostoista paikallisyhdistykseltä, alueyhdistykseltä tai järjestöasiantuntija Niko Angervolta.