Opiskeletko insinööriksi? Onnittelut hienosta opiskeluvalinnasta! Olet juuri oikeassa paikassa, sillä täällä pääset liittymään Insinööriliiton opiskelijajäseneksi. Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, joka kokoaa yhteen insinööriopiskelijat, työelämässä olevat insinöörit ja muut tekniikan alan ammattilaiset - insinöörien oma yhteisö, johon voit liittyä heti opiskelun aloitettuasi. Insinööriyhteisösi eli Insinööriliitto kulkee mukanasi valmistuttuasi myös työelämässä ja saat aina asiantuntevaa apua ja tukea, oli tilanteesi millainen tahansa.

Liity tästä

Liity_opiskelijajäseneksi_kuva

Opiskelijana liityt Insinööriliittoon Insinööriopiskelijaliiton ja sen paikallisyhdistyksen kautta. Insinööriopiskelijaliitto valvoo erityisesti insinööriopiskelijoiden etuja ja pitää yllä kunniakkaita insinööriopiskelijaperinteitä luoden tietysti myös uusia! Opiskeluaika kannattaa hyödyntää uusien taitojen ja tietojen tankkaamisen lisäksi myös tehokkaasti verkostoitumalla, sillä laajoista verkostoista hyödyt myöhemmin urallasi vielä moneen kertaan. Oma ammattiliitto on yksi parhaimpia kanavia ammatilliseen verkostoitumiseen.

Kun valmistut, pääset valmistumisilmoituksen tekemällä siirtymään isojen inssien joukkoon insinöörijäseneksi. Liittoon kannattaa kuulua jo opiskeluaikana, sillä oltuasi opiskelijajäsenenä saat valmistuttuasi jäsenmaksualennusta ensimmäiset 18 kuukautta – kannattava diili! Mutta puhutaan siitä lisää myöhemmin, nyt on aika hoitaa opiskelijajäsenyytesi kuntoon!

Insinööriliitto on sinua varten – tervetuloa joukkoon!