Särkänniemen huvipäivä

Insinööriliiton Huvikesä 23 -kokonaisuus päättyy elokuun alussa Särkänniemen huvipäivään!

Särkänniemi on kolmen yksityistunnin ajan käytettävissä Insinööriliiton jäsenille seurueineen. Huvipuiston laitteet ovat käytettävissä ja puiston ravintolat ovat auki omakustanteisesti tapahtuman aikana. Huvipuisto on tapahtumapäivänä avoinna kello 21 asti. 

Lisätiedot tapahtumasta

Aika: lauantai 5.8., yksityistunnit 9-12, huvipuisto auki klo 21 asti
Paikka: Särkänniemi, Laiturikatu 1, 33230 Tampere
Hinnasto: Huvipuistolippu (sisäänpääsy + 1 laitekäyttö) 5 € / kpl. Ranneke 15 € / jäsen, 25 € / muut.  

Ennen 25.6. ostetut liput ja rannekkeet postitetaan ennakkoon. Osallistujamäärän kapasiteetti on korkeintaan 4 000 henkilöä.

Sisäänpääsymaksu

Jokaisella osallistujalla tulee olla vähintään sisäänpääsyä varten Huvipuistolippu, jonka voi hankkia ennakkoon jäsenhintaan 5 € / kpl (norm. 12,90 €). Laitteita varten on oltava ranneke, joka maksaa 15 € / jäsen ja 25 € kpl / muu seurue. Normaali rannekehinta on 51 €. Ranneke käy vain tapahtumapäivänä ja henkilö, jolla on ranneke, ei tarvitse erillistä sisäänpääsylippua. Ostettuja lippuja ei hyvitetä takaisin. Ei lippurajoitusta.

Poikkeuksena saman seurueen rannekkeettomat pääsevät rannekkeellisen seurassa Huvipuistolipulla, voimassa olevalla kausikortilla, avustajakortilla ja alle 3-vuotiaat eivät tarvitse lippua.

Tutustu Särkänniemen laitteisiin ja puiston toimintaan.

Saapuminen

Särkänniemen ympäristössä on rajoitetusti pysäköintitilaa ja rohkaisemmekin saapumaan julkisilla kulkuneuvoilla huvittelupäivään. Lisätietoa saapumisesta ja pysäköinnistä.

Tutustu Särkänniemen laitteisiin ja puiston toimintaan.