Sijoittamisen edut

Jäsenenä sijoitat helposti ja edullisesti. Jokaiselle löytyy helppo ja omaan elämäntilanteeseen sopiva tapa sijoittaa. Liiton jäsenenä saat pankistasi huolimatta Danske Bankista sijoittamiseen liittyviä etuja – olitpa sitten omatoiminen sijoittaja, haet vaivatonta valmista ratkaisua tai toivot henkilökohtaista neuvontaa.

Ota edut käyttöön Danske Bankin sivuilla

Aloita vaurastuminen ja valitse juuri sinulle sopiva tapa sijoittaa. Raha ei automaattisesti tuo onnea, mutta se tarjoaa taloudellista mielenrauhaa sekä itsenäisyyttä. Danske Bank tarjoaa sinulle välineet vaurastumiseen – valitse oma tapasi!

Etusi jäsenenä

  1. Kaupankäynti Online -palvelu ilman kuukausimaksuja. Maksat vasta, kun teet toimenpiteitä, tällöin maksat välityspalkkioita tekemistäsi kaupoista. Välityspalkkiot automaattisesti alkaen hintatasolta 2 (0,12 %, min. 5 Eur). Etu koskee myös osakesäästötiliä.
  2. Varainhoito- ja sijoitusneuvontapalveluista -15%.
  3. Sijoittajalle Danske-tili ja verkkotunnukset veloituksetta.
  4. Arvo-osuustilin siirto Danske Bankiin 0 euroa.
  5. Yrittäjälle ilmainen kartoitustapaaminen ja tukea henkilökohtaisissa lainopillisissa asioissa.
  6. Palvelua juuri sinun asioihisi erikoistuneilta henkilöiltä
  7. Sijoituksien seuraaminen ja hoitaminen kätevästi mobiilissa.

Etujen voimassaolo edellyttää voimassaolevaa sijoituspalvelusopimusta Danske Kaupankäynnistä, Danske Sijoitusneuvonnasta tai Danske Varainhoidosta. Mikäli sopimus päättyy, noudatetaan kulloinkin voimassa olevia palveluhinnaston mukaisia maksuja ja sopimusehtoja. Muista palveluista veloitetaan kulloinkin voimassaolevan palveluhinnaston mukainen maksu.