Turvan edut muihin vakuutuksiin

Täyden kympin jäsenedut Turvasta

Insinööriliiton vakuutuskumppani Turva tarjoaa suomalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen täyden kympin alennuksia vakuutuksista – saat kaikista vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista 10 % jäsenalennuksen. Kun otat kotivakuutuksen lisäksi yhden tai useamman muun vakuutuksen Turvasta, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen!

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta tai henkivakuutusta.

Löydät lisätietoa Turvan tarjoamista eduista Insinööriliiton jäsenille räätälöidyiltä sivuilta osoitteessa turva.fi/insinooriliitto

Turvakasko nyt –30 % kampanjahintaan ensimmäiseksi vuodeksi

Turva tarjoaa Insinööriliiton jäsenille 3.1.–31.3.2022 välisenä aikana alkaviin uusiin henkilö- ja pakettiautojen Turvakasko-vakuutuksiin 30 % alennuksen ensimmäiseksi vuodeksi.

Jäsen saa alennuksen, kun hän on jo ennen kampanjaa ottanut tai ottaa sen aikana kotivakuutuksen Turvasta. Kampanja-alennuksen lisäksi jäsen saa 10 % jäsenalennuksen sekä 10 % omistaja-alennuksen.

Lue lisää ja hyödynnä etusi osoitteessa turva.fi/ilrykampanja

Turvaa rakkaasi uudella Turvassa-henkivakuutuksella – vain 6,06 €/kk* 

Henkivakuutus ei varsinaisesti hyödytä sinua vaan heitä, jotka ovat sinulle kaikista rakkaimpia. Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti Insinööriliiton jäsenelle edullinen henkivakuutus – vain 6,06 €/kk (*hintaesimerkki vuonna 2022: 30-vuotias Insinööriliiton jäsen, korvaussumma 100 000 €). Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Turvaa rakkaasi osoitteessa turva.fi/henkivakuutus