Pankkiedut

Jäsenenä voit hyödyntää Danske Bankin monipuoliset jäsenedut asuntolainaan ja peruspankkipalveluihin sekä säästämiseen ja sijoittamiseen. Jos olet vastavalmistunut, tutustu myös kattavaan vastavalmistuneiden etupakettiin.

Hyödynnä etusi Danske Bankin sivuilla.

Danske Sadonkorjuutili

Danske Bank tarjoaa kaikille Insinööriliiton jäsenille Danske Sadonkorjuutilin. Sadonkorjuutili on maksuton, ja tilillä oleville talletuksille maksetaan kilpailukykyistä korkoa jo heti ensimmäisestä eurosta alkaen. Talletuskorko on sovellettava viitekorko vähennettynä marginaalilla. Viitekorkona on kolmen (3) kuukauden euribor ja marginaali on 0,9 %. Tili soveltuu erinomaisesti puskurin säästämiseen, sillä rahat ovat tarvittaessa helposti käytettävissäsi.

Sadonkorjuutilin voi ottaa käyttöön Danske Bankin mobiilipankissa tai soittamalla pankin asiakaspalveluun.

Lue lisää ja hyödynnä etusi Danske Bankin sivuilla.

Etulaina

Liiton jäsenenä ja Danske Bankin asiakkaana voit nyt hakea lainaa tilapäiseen tarpeeseen – 90 €:n avausmaksulla (ilmainen vastavalmistuneille) ja erittäin kilpailukykyisellä 4,9 % korolla. Danske Bankin Etulaina soveltuu sinulle, jos tarvitset tilapäistä joustoa talouteesi esimerkiksi lomautuksen vuoksi etkä voi tai halua pantata omaisuutta, kuten omaa asuntoa, lainan vakuudeksi.