Jäsenenä sijoitat helposti ja edullisesti

Sijoittamisen edut Danske BankiltaJokaiselle löytyy helppo ja omaan elämäntilanteeseen sopiva tapa sijoittaa. Liiton jäsenenä saat pankistasi huolimatta Danske Bankista sijoittamiseen liittyviä etuja – olitpa sitten omatoiminen sijoittaja, haet vaivatonta valmista ratkaisua tai toivot henkilökohtaista neuvontaa.

Ota edut käyttöön!

Ota yhteyttä Danske Bankiin ja kuulet lisää eduistasi: 0200 25880, ma-pe 8-20

Aloita vaurastuminen ja valitse juuri sinulle sopiva tapa sijoittaa

Raha ei automaattisesti tuo onnea, mutta se tarjoaa taloudellista mielenrauhaa sekä itsenäisyyttä. Danske Bank tarjoaa sinulle välineet vaurastumiseen – valitse oma tapasi!

Helppo valmis ratkaisu

Tee verkkopalvelun kautta sijoitussuunnitelma, jonka perusteella Danske Bank suosittelee sinulle soveltuvinta rahastovaihtoehtoa. Palveluun kuuluvia sijoitusrahastoja hoitaa salkunhoitaja, joka sijoittaa varat puolestasi maailmanlaajuisesti kustannustehokkaiden ETF:ien ja indeksirahastojen kautta. Pääset sijoittamiseen kiinni jo 10 € kuukausisummalla. Varainhoito Online -palvelu tekee sijoittamisen aloittamisen helpoksi, riippumatta sijoitettavasta summasta tai aiemmasta sijoittamiskokemuksesta.

Omatoiminen sijoittaja

Käytössäsi ovat monipuoliset digitaaliset palvelut sekä kattavat sijoitusvaihtoehdot maailmanlaajuisesti, kilpailukykyisin välityspalkkiohinnoin. Kaupankäynti Online -palvelu on sinulle sopiva valinta erityisesti silloin, jos olet itsenäinen omatoimisijoittaja. Tutustu myös osakesäästötiliin ja sen avaamiseen.

Tutustu Danske Bankin Osakesäästötilin -kampanjatarjoukseen

Henkilökohtainen neuvonta

Sinulle on jo ehkä kertynyt omaisuutta, ja haluat keskustella asiantuntijan kanssa sopivista sijoitusneuvonta- sekä varainhoitopalveluista. Varaamalla tapaamisen voit hyödyntää Danske Bankin asiantuntijoiden apua ja neuvoja sijoittamisessa.

Tutustu tarkemmin sijoittamisen vaihtoehtoihin danskebank.fi/valmiinavaurastumaan

Etusi jäsenenä

  • Kaupankäynti Online -palvelu ilman kuukausimaksuja. Maksat vasta, kun teet toimenpiteitä, tällöin maksat välityspalkkioita tekemistäsi kaupoista. Välityspalkkiot automaattisesti alkaen hintatasolta 2 (0,12 %, min. 5 Eur). Etu koskee myös osakesäästötiliä.
  • Varainhoito- ja sijoitusneuvontapalveluista -15%.
  • Sijoittajalle Danske-tili ja verkkotunnukset veloituksetta.
  • Arvo-osuustilin siirto Danske Bankiin 0 euroa.
  • Yrittäjälle ilmainen kartoitustapaaminen ja tukea henkilökohtaisissa lainopillisissa asioissa.
  • Palvelua juuri sinun asioihisi erikoistuneilta henkilöiltä
  • Sijoituksien seuraaminen ja hoitaminen kätevästi mobiilissa.

Etujen voimassaolo edellyttää voimassaolevaa sijoituspalvelusopimusta Danske Kaupankäynnistä, Danske Sijoitusneuvonnasta tai Danske Varainhoidosta. Mikäli sopimus päättyy, noudatetaan kulloinkin voimassa olevia palveluhinnaston mukaisia maksuja ja sopimusehtoja. Muista palveluista veloitetaan kulloinkin voimassaolevan palveluhinnaston mukainen maksu.