Jäsenenä voit hyödyntää mökkejä eri puolilla Suomea edullisempaan jäsenhintaan. Liiton mökkien lisäksi myös jäsenjärjestöillä on vuokrattavia mökkejä. Voit tutustua mökkitarjontaan helposti vilkaisemalla Mökkiesitteen (Issuu-palvelusta).

Liiton mökkien varaukset tehdään Member+ sivustolle kirjautumalla. 

Vierumäki

Kuntoharju 121 A ja B on kahden huoneiston paritalo Vierumäen alueella.

Lisätiedot, hinnat ja varaukset: Insinööriliiton jäsenet saavat 40 % alennuksen mökeistä. Varaukset tehdään kirjautumalla Member+ -sivustolle.

Varustelu: Yhteen huoneistoon kuuluu kaksi makuuhuonetta, parvi, sauna, hyvin varusteltu keittiö, terassi ja ulkovarasto. Makuupaikkoja on kuudelle. Tuvassa on takka, televisio ja wlan.

Muuta: Talossa on neljä yhtäaikaista golfpelioikeutta (kumpaankin asuntoon kuuluu kaksi pelioikeutta; mikäli toisen asunnon vuokraajat eivät pelaa, on mahdollisuus käyttää kaikkia neljää pelioikeutta).
Golfpelioikeuksien käyttäminen edellyttää varausmaksun suorittamista ja niiden käytön varaamista mökin varaamisen yhteydessä.

Tietoa Vierumäen palveluista ja alueen kartta on osoitteessa www.vierumaki.fi.

 

Kopparön lomamajat

Kopparö 21 ja Kopparö 32. Lomamajat sijaitsevat Tammisaaren Skåldön saarella rauhallisella Kopparön virkistysalueella.

Lisätiedot, hinnat ja varaukset: Kopparön lomamajat ovat kaikkien akavalaisten järjestöjen käytettävissä, Insinööriliiton jäsenet saavat listahinnoista 40 %:n alennuksen. Varaukset tehdään kirjautumalla Member+ -sivustolle.

Varustelu: Molemmissa lomamajoissa on sauna ja pesuhuone, hyvin varusteltu keittiö, tv, cd/radio ja wlan. Yhteisellä ranta-alueella molemmilla mökeillä on käytössään oma soutuvene ja pelastusliivit. Majoilla on yhteinen grillikatos. Kopparö 21 (65 m2), majoitus on 8 henkilölle: makuuhuone, alkovi, parvi, keittiö ja tupa. Kopparö 32  (51 m2), majoitus on 6 henkilölle: makuuhuone, parvi, keittiö ja tupa.

Muuta: Saarelle on säännöllinen yhteys Skåldön autolossilla kolme kertaa tunnissa. Lossimatka kestää noin viisi minuuttia. Alueella on mahdollisuus nauttia läpi vuoden merestä ja saaristoluonnosta. Lomalaisten käytettävissä on maa-alueen lisäksi 320 hehtaarin suuruinen merialue muun muassa kalastukseen.

 

Ruska-Ruka

Ruska-Rukan tilava mökki on viihtyisä ja edustava.

Hinnat: Ruska-Rukan hinnasto. Insinööriliiton jäsenet saavat listahinnoista 50 %:n alennuksen ympäri vuoden. Alennuksen saa vain ilmoittamalla jäsennumeron varauksen yhteydessä.

Lisätiedot ja varaukset: ProLoma, info(at)proloma.fi, puh. 0207 929 700, www.proloma.fi

Varustelu: Majoitus 12 henkilölle. Mökissä on iso tupa, kolme makuuhuonetta, joista kahdessa on neljä vuodepaikkaa sekä yläparvi ja yhdessä kerrosparisänky sekä yläparvi. Lisäksi on parvi, jossa on patjat kahdelle. Hyvin varusteltu keittiö, sauna ja pesuhuone, pesukone, tv ja dvd.

 

Kolin huvilat, ISI-Kiinteistöjen etu Insinööriliiton jäsenille

Huvilat Kainalolahti ja Kainaloranta sijaitsevat Pielisen rannalla. ISI-Kiinteistöt Oy on kuuden Itä-ja Kaakkois-Suomen Insinöörien alueyhdistyksen sekä Valtion insinöörien tukisäätiön osakeyhtiö, joka omistaa Kolilla kaksi huvilaa nimeltään Kainalolahti ja Kainaloranta.

Hinnasto 2019-2020:

Vuokrausehdot ja hinnasto

Hinnasto voimassa 13.3.2020 alkaen

Ehdot voimassa 13.3.2020 alkaen

Varaukset: Matti Kettunen, majk(at)kolumbus.fi, puh. 050 404 6496. Jäsenalennuksen saa vain Matti Kettusen kautta tehtyihin varauksiin.

Varustelu: Huviloissa on kolme kahden hengen makuuhuonetta ja kaksi lisävuodepaikkaa, hyvin varusteltu keittiö ja rantasauna.

Lisätiedot: Kainalolahti ja Kainaloranta