Yhteiskilpailutus

FriendsIn Oy on joukko-ostamisen edelläkävijä, joka tarjoaa säästöä yhteishankinnan keinoin. Yhtiön lanseeraama Porukassa.fi alusta on uusi tapa kilpailuttaa palveluita. Siinä liiton jäsenet kootaan yhteen ja tehdään oma yhteiskilpailutus.

  • Yhdessä ostamalla saat tuotteet ja palvelut edullisemmin
  • Ilmoittautuminen on ilmaista eikä se sido ostokseen
  • Paikallinen, mutta valtakunnallinen
  • Porukassa on voimaa – Mitä enemmän osallistujia, sitä edullisempi palvelu

Sähkösopimusten kilpailutus

Kilpailutetaan sähköenergia porukalla! Ilmoittautumalla olet mukana mahdollisimman edullisen sähkösopimuksen kilpailutuksessa. Kilpailutuksessa on mukana useita valtakunnallisia sähköyhtiöitä, joilla on resurssit palvella isoja asiakasryhmiä kerralla. Kyseessä on määräaikainen sähkösopimus yksiaikamittauksella.

Sähkömarkkinassa tilanne on rauhoittunut ja Olkiluoto 3 on osaltaan tuomassa hintavakautta. Jos haluaa sähkölle kiinteän hinnan, kevät tai kesä on oikea aika tehdä määräaikainen sopimus.

Kilpailutuksia käynnistetään säännöllisesti

Sähkösopimusten kilpailutus on käynnissä jatkuvasti, joten voit ilmoittautua heti mukaan. Tällä hetkellä käynnissä oleva kilpailutus päättyy 15.12.2023 klo 12. Tutustu jäsenetuun, ja osallistu kilpailutukseen: kilpailuta.porukassa.fi/ilry. Sivulta pääset tilaamaan myös Porukassa.fi:n uutiskirjeen.

Ilmoittautuminen

Palvelun käyttö on maksutonta eikä ilmoittautuminen sido ostokseen, vaan saat itse päättää, lähdetkö kilpailutettuun hankintaan mukaan.

Tutustu jäsenetuun Porukassa.fi:n sivulla ja ilmoittaudu mukaan kilpailutukseen:

Porukassa.fi palvelu kilpailuttaa jatkossa yhteisesti myös muita hankintoja. Näistä kilpailutuksista tiedotetaan erikseen.

Menneet kilpailutukset

Aikaisemmin Friendsin Oy on kilpailuttanut sähkösopimuksia ja kotitoimiston huonekaluja. Ensimmäinen sähkösopimusten kilpailutus päättyi 31.8.2020 ja toi osallistujalleen satojen eurojen säästön sopimuskaudelle laskettuna ja kaikki vain osallistumisen vaivalla. 

  • Syyskuun 2023 sähkösopimuksen yhteiskilpailutuksessa oli 1434 osallistujaa ja tulos oli 12 kk määräaikaiselle sopimukselle 8,20 snt/kWh + 3,98 €/kk
  • Elokuun 2023 sähkösopimuksen yhteiskilpailutuksessa oli 1362 osallistujaa ja tulos oli 24 kk määräaikaiselle sopimukselle 8,1 snt ja 3,98€/kk.
  • Kesäkuun 2023 sähkösopimuksen yhteiskilpailutuksessa oli yli 600 osallistujaa ja tulos oli 24 kk määräaikaiselle sopimukselle 9,80 snt ja 3,98€/kk.

Lisätietoa joukkokilpailutuksia tekevästä FriendsIn yrityksestä: www.friendsin.fi

Porukassa on voimaa!