Insinööriliiton jäsenyys sisältää kattavan vakuutuspaketin sekä työelämään että vapaa-ajalle. Vakuutussopimus on tehty If Vakuutuksen kanssa. Jäsenenä saat myös alennusta muista, itse ottamistasi Ifin vakuutuksista.

Onko sinulla kysyttävää liiton jäsenyyteen sisältyvistä vakuutuksista tai Ifin tarjoamista jäseneduista? Ifin asiakaspalvelun chat palvelee sinua tällä sivulla (ma-pe klo 8 - 20, la-su klo 10 - 16).

Jäsenenä voit hankkia Suomen edullisimman henkivakuutuksen* 65,1 % normaalihintoja edullisemmin

Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Saat itsellesi ja puolisollesi henkivakuutuksen 65,1 % normaalihintoja edullisemmin osoitteessa henkivakuutuskuntoon.fi.

Voit laskea henkivakuutuksesi hinnan alla olevalla laskurilla tai osoitteessa henkivakuutuskuntoon.fi

Primus-tapaturmavakuutuksella lisäturvaa

Voit myös täydentää liiton ottamaa tapaturmaturvaa Primus-tapaturmavakuutuksella. Samalla voit vakuuttaa edullisesti myös puolisosi. Lapsellesi voit hankkia kattavan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa aina ja kaikkialla – myös kilpaurheilussa 18-vuotiaaksi asti. Lue lisää ja laita vakuutukset kuntoon osoitteessa henkivakuutuskuntoon.fi.

Lapsen tapaturmavakuutus ilman omavastuuta

Keskittämällä voit saada jopa 16 % alennusta muista vakuutuksistasi

Pääset mukaan If Etuohjelmaan jo yhdellä vakuutuksella, esimerkiksi autovakuutuksella tai kotivakuutuksella, kun vastaanotat vakuutuspostisi vain sähköisesti Ifin Omille sivuille. Insinööriliiton jäsenenä saat lähes kaikista jatkuvista vakuutuksistasi vähintään 11 prosentin alennuksen. Parhaimmillaan alennuksesi on 16 %, sillä etusi kasvavat asiakkuutesi mukana.

Alennusten lisäksi saat myös muita merkittäviä etuja. Tiesitkö, että jos otat Ifin kautta omakotitalon vakuutuksen, olet oikeutettu maksuttomaan Kunnon Koti -palveluun? Palveluun kuuluu rakennusalan ammattilaisen tekemä omakotitalon tarkastus sekä puhelinneuvonta talon kunnossapitoon liittyen. Noin 500 euron arvoinen palvelu on maksuton lisäetu, jos olet vakuuttanut talosi Laaja- tai LaajaPlus-turvalla.

*Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINE:n tekemä hintavertailu 9/2016. Primus-vakuutukset myöntää Suomen vanhin henkivakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiamiehenä toimii If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.