Insinöörisormuksen tilaus

Insinöörisormuksella on pitkä historia ja kymmeniä tuhansia kantajia. Vuodesta 1962 lähtien sormuksessa on ollut taidegraafikko Olof Erikssonin Insinööriliitolle suunnittelema tunnus, suhdeviivaimen poikkileikkaus. Insinöörin ammattikunta on niin arvostettu, että moni kantaa tunnusta ylpeänä.

Verkkokauppa

Sormusten tilaus on siirtynyt Widemark Oy:n verkkokauppaan. Verkkokauppa mahdollistaa helpon ja huolettoman tilauksen.

Mikäli olet Insinööriliiton jäsen, olet oikeutettu jäsenalennukseen  -10%  sormuksen hinnasta. Muista syöttää tilaukseen jäsennumerosi. Alennuksen saat syöttämällä kassalla alekoodin JÄSEN2022. 

Jos sinulle on myönnetty ammattikuntatunnus, voit tehdä tilauksen sivupalkista löytyvällä lomakkeella.

Toimitusaika

Korut valmistetaan tilauksesta ja niiden toimitusaika on n. 3-4 viikkoa.
HUOM!  Heinäkuussa ei ole sormustoimituksia.

Sormuksia valmistetaan kelta- ja valkokullasta sekä hopeasta. Malleja on kaksi, periteinen ja siro, ja osan malleista saa myös timantein. Jubileeta valmistetaan keltakullasta ja valkokullasta perinteisenä sekä sirona mallina. Perinteinen Jubilee on koristeltu 0,12 ct w/vs-si timanteilla ja siro Jubilee 0,09 ct w/vs-si timanteilla. Sormusta saa käyttää heti insinööriksi valmistuttuaan.

Sormukset ja rintamerkit valmistaa helsinkiläinen Kultasepänliike Widemark Oy. Insinööriliitolla on yksinoikeus insinöörisormusten välittämiseen.