Insinöörisormuksen tilaus

Insinöörisormuksella on pitkä historia ja kymmeniä tuhansia kantajia. Vuodesta 1962 lähtien sormuksessa on ollut taidegraafikko Olof Erikssonin Insinööriliitolle suunnittelema tunnus, suhdeviivaimen poikkileikkaus.

Insinöörisormusten, -riipusten -ja rintamerkkien tilaus tapahtuu Korutalo Widemark Oy:n verkkokauppassa. Verkkokauppa mahdollistaa helpon ja huolettoman tilauksen.

Mikäli olet Insinööriliiton jäsen, olet oikeutettu 10 % jäsenalennukseen. Muista syöttää tilaukseen jäsennumerosi. Alennuksen saat syöttämällä kassalla alekoodin JÄSEN2023. 

Jos sinulle on myönnetty ammattikuntatunnus, voit tehdä tilauksen sivupalkista löytyvällä lomakkeella.

Toimitusaika

Korut valmistetaan tilauksesta ja niiden toimitusaika on n. 3–4 viikkoa.
HUOM!  Heinäkuussa ei ole sormustoimituksia.

Insinööritunnuksia
Kaikki ammattikuntatunnukset löydät verkkokaupasta.

Sormuksia valmistetaan kelta- ja valkokullasta sekä hopeasta. Malleja on kaksi, periteinen ja siro, ja osan malleista saa myös timantein. Jubileeta valmistetaan keltakullasta ja valkokullasta perinteisenä sekä sirona mallina. Perinteinen Jubilee on koristeltu 0,12 ct w/vs-si timanteilla ja siro Jubilee 0,09 ct w/vs-si timanteilla. Sormusta saa käyttää heti insinööriksi valmistuttuaan.

Perinteisen insinöörisormuksen rinnalle on nyt suunniteltu ylemmän ammattikorkeakoulun (YAMK) suorittaneille insinööreille oma sormus, jossa on tunnuksen ympärillä kauniisti kaartuvat lehvät. Arvosormus on saatavana kelta- ja valkokultaisena sekä Sterlinghopeisena. YAMK -tunnusta valmistetaan myös lakkilyyrana sekä rintamerkkinä.

Sormukset ja rintamerkit valmistaa helsinkiläinen Korutalo Widemark Oy. Insinööriliitolla on yksinoikeus insinöörisormusten välittämiseen.