Korkeasti koulutettujen kassa KOKO

Joskus työelämä yllättää ikävällä tavalla ja voit joutua irtisanotuksi tai lomautetuksi. Insinööriliiton kautta voit kuulua KOKO-kassaan ja turvata toimeentulosi muutostilanteessa, sillä työssäoloehdon täytyttyä olet lähtökohtaisesti oikeutettu ansiosidonnaiseen päivärahaan. 

Insinööriliiton jäsenenä voit liittyä KOKO-kassaan ollessasi palkkatyössä. Liittymisen voi tehdä jäsensivuille kirjautumalla muutospyynnöllä jäsennäkymässä. Jäsentiedoista voit myös tarkistaa, oletko jo kassan jäsen. Muista päivittää samassa yhteydessä uudet yhteystietosi.

Kirjaudu jäsensivuille ja liity muutospyynnöllä kassaan  

Ohje työttömyyskassaliittymiseen jäsennäkymässä.

Kassaan voi liittyä myös lähettämällä sähköpostia Insinööriliiton asiakaspalveluun.

Työttömyysturvaetuuksiin liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä suoraan KOKO-kassaan. Kassan nettisivuilla on myös päivärahalaskuri.

Jos sinulla on kysyttävää kassan jäsenyydestä, ota yhteyttä liiton asiakaspalveluun,
puh. 0201 801 801 (8,4 snt/min), arkisin klo 9–16, asiakaspalvelu(at)ilry.fi.

Asiakaspalvelun kautta tavoitat myös liiton työsuhdeneuvonnan. Työttömän tai työttömyysuhan alaisen kannattaa hyödyntää myös liiton monipuoliset urapalvelut ja koulutukset.

IAET-kassa on 1.4.219 alkaen Korkeasti koulutettujen kassa KOKO. Nimenmuutos ei aiheuta nykyisille jäsenille mitään muutoksia etuus- ja jäsenasioissa.

 

Yrittäjien työttömyyskassa SYT-kassa

Yrittäjät voivat turvata toimeentulonsa työttömyyden varalta Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassan SYT:n jäsenenä. SYT-kassasta saat lisätietoa kassan nettisivuilta www.syt.fi.

Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa (AYT) sulautui Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassaan (SYT) 1.1.2020 lukien.