Perhepäivä Muumimaailmassa

LIPUNMYYNTI ALKAA 14.2.2024

Ohjelmassa halaus ja muuta muhkeaa! Halaus kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja toimii myös, vaikka olisit niin pieni ettet edes osaa vielä puhua. Tule ja rutista, Muumit ovat täällä ihan sitä varten!

Tervetuloa viettämään Insinööriliiton perhepäivää Muumimaailmaan lauantaina 8.6. Päivän aikana Muumimaailma on avoinna kello 10–17.30 Insinööriliiton jäsenille perheineen.

Liput:

  • Jäsen 10 € / kpl
  • Muu seurue 20 € / kpl
  • Alle kaksivuotiaat sekä avustajat pääsevät mukaan maksutta.

Lippujen enimmäis lunastusmäärä on 4 lippua / jäsen (1 jäsenlippu ja 3 muun seurueen lippua). Huomaathan, että lunastetuilla lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Liput ovat voimassa ainoastaan 8.6.2024. Liput toimitetaan PDF-tiedostona sähköpostiin Muumimaailman toimesta.

Osta liput Muumimaailman verkkosivuilta.

Ruissalo Spa tarjoaa -20% etuhinnan majoituksesta tapahtumaan osallistuville 7.-10.6.2024. Saat etukoodin lippujen vahvistusviestin yhteydessä. Tarjoushuoneita on rajoitettu määrä.

Järjestäjä: Insinööriliitto

Muumimaailma vastaa kaikkiin tapahtumapäivään liittyviin lisäkysymyksiin osoitteessa: toimisto@muumimaailma.fi. Muumimaailman chat palvelee osoitteessa muumimaailma.fi. Puhelimitse tavoitat Muumimaailman asiakaspalvelun arkisin klo 10–14 numerosta (02) 511 1111.