Insinööriliiton Iltapäiväkahvit

Iltapäiväkahveilla pysähdytään hetkeksi jutustelemaan rennosti päivän polttavista aiheista. 10-osaisen kahvituokion livelähetykset tuotetaan Youtuben kautta ja katsojat voivat osallistua mukaan keskusteluun. Lähetykset alkavat huhtikuun lopulla.

Jokaisessa lähetyksessä on mukana eri alojen asiantuntijoita ja Insinööriliiton työntekijöitä, jotka paneutuvat ajankohtaisiin asioihin ja vastaavat myös yleisön kysymyksiin. Lähetykset alkavat aina kello 14 ja ne kestävät noin 45 minuuttia.

Haluatko osallistua lähetyksiin? Ilmoittaudu mukaan ja hyppää linjoille. Jokaisessa lähetyksessä on käytössä oma studiopuhelin, johon voi lähettää Whatsapp- tai tekstiviestejä aina lähetyspäivisin kello 10 alkaen numeroon 044 776 0033. Jokaisessa lähetyksessä on mukana pieniä yllätyksiä ja arvontoja!

Kevään Iltapäiväkahvit ja teemat:

23.4. Säästäminen ja sijoittaminen – linkki tallenteeseen, lähetyksessä mukana Danske Bankin sijoituspäällikkö Timo Turtiainen ja Insinööriliiton ekonomisti Paavo Hurri

25.4. Lakimies vastaa – linkki tallenteeseen, mukana Insinööriliiton juristi Tuomas Oksanen

28.5. Työttömyyskassan arki – mukana KOKO-kassan edustaja Henna Glad ja Insinööriliiton työehtoasiantuntija Satu-Maarit Urtti

30.5. Työmarkkinoilla tapahtuu – mukana Akavan puheenjohtaja Maria Löfgren

6.6. Opiskelijaelämä – mukana valmistumisvaiheessa olevat insinööriopiskelijat Nicole Ojala ja Helmi Rusanen

Mitä aiheita toivot syksyn iltapäiväkahveille? Ehdota ideasi joko lähetyksen aikana tai osoitteessa tapahtumat@ilry.fi.